*** Sėlija, 13 Bal 2020 - 15:17, parašė:Nieko nieko.jo..toks panašaus tipažo.va mano nauja meile is Viesbucio
. Yon Gonzales.
O paprastai mano bernai niekam čia nepatikavo. Kažkokius pajuodėlius arabus vis rodydavo.🤣
Nu tai paziurek, kiek llietuvaiciu uz musliu isteka. Grazus joms tie visi Muchamedai Ali
Aš tai Jude Law įsimylėjau 😍
iX_k9kpTURBXy8zODUzNDUwYTE5NTY5MmY3ZTQ5MWE4YWY5ZTY4YmJiNC5wbmeTlQMAAM0HgM0EOJMFzQFozQH0kwXNAWjNAfSCoTABoTEA.jpeg 14,91KB
0 Parsiųsta kartų
LavinaX, 13 Bal 2020 - 15:41, parašė: Aš tai Jude Law įsimylėjau 😍Nu nuotraukai tai...tikrai,kad įsimylėjusi visaip🤣[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=266802"]iX_k9kpTURBXy8zODUzNDUwYTE5NTY5MmY3ZTQ5MWE4YWY5ZTY4YmJiNC5wbmeTlQMAAM0HgM0EOJMFzQFozQH0kwXNAWjNAfSCoTABoTEA.jpeg[/url]
O, taip, tas Gonzales tai labai
bet ta jo partnerė iš viešbučio tai graži, bet tokia truputį 'žuviška". O jis toks šiltas.
Aš tai Jude Law įsimylėjau 😍
Man tai jis toks pobjauris pislius... atsiprašau
Man tai jis toks pobjauris pislius... atsiprašau
Aš jį "atradau" tik seriale New pope, tai kažkaip su pislumu nesisieja labai 😁😁😁
Aš jį "atradau" tik seriale New pope, tai kažkaip su pislumu nesisieja labai 😁😁😁
Ai, tai tikrai.
O, taip, tas Gonzales tai labai
bet ta jo partnerė iš viešbučio tai graži, bet tokia truputį 'žuviška". O jis toks šiltas.
zuviska, bet vistiek grazi.

Kas čia žuviško?
*** Sėlija, 13 Bal 2020 - 15:32, parašė: Nu tai paziurek, kiek llietuvaiciu uz musliu isteka. Grazus joms tie visi Muchamedai AliTik ne muhomedas...jau vien kai išgirstu muhomedas...😁
Tik ne muhomedas...jau vien kai išgirstu muhomedas...😁
ale va zek, kokis grazuola
Mohamed Salah Ghali
i garbanots palei tavo skoni