Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne.visai ne.Man patinka europietiškas_bohemiškas_prancūziškas stilius.

Tai vidai skirtingi tipai.

Atsakyti

Man tie tokie muhamedai patiko, kai buvau kokių 16 :D

dabar tai irgi ne. Šiaip iš viso kažkaip nebesižaviu vyrais, savo užtenka, kartais atrodo, kad išvis  geriausia būtų gyvent vienai būtų buvę. 

Tik va tas jaunasis popiežius kažkaip labai jau patraukė, taip žiūriu ir varvinu seilę 😁😬🙄

Atsakyti

Man tai tie mohamedai isvis niekad nepatiko :D mane irgi zavi europoidai, maloniu veido bruozu, ne grieztu ir ne grubiu.

Atsakyti

Nan tai būna,kad patraukia akį.aktoriai dažniausiai.🤣

Atsakyti

Man net vaikystėj garbanoti berniukai patikdavo.mano pirma meilė iš "Kapitono Granto vaijų"tas garbanotas  vaikas.😁

Atsakyti

Man labiau patinka ne garbanos, o bangos. Garbanos tinka ne visiems vyrams. 

Atsakyti

*** Sėlija, 13 Bal 2020 - 20:07, parašė: Man labiau patinka ne garbanos, o bangos. Garbanos tinka ne visiems vyrams.
Nu turbūt.tiesiog turi būt derinys.kurie man patinka,tai juose man viskas patinka.
Atsakyti

Ir šitas.po Bordžijų negaliu pamiršt.🤣

Atsakyti

Žodžiu,tokio tipo  patys pačiausi.🤣

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 04 13, 14:28)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kumiko" data-cid="72644428" data-time="1586775624">kumiko, 13 Bal 2020 - 14:00, parašė: Oi ne ne ,visai nemano skonio,man tas jesse eisenberg 😁 o tiesa ,kad tu panasi i monica lewinksky kazkada cia kalbejot 😁 ?</blockquote> Jei nori galiu parodyt kaip atrodau.

Noriu 😊
Atsakyti

Ko nori?  :blink:​ 

Atsakyti

As pilku atspalviu 2, 3 dali paziurejau. Nebuvau maciusi :) Vakar 1 per tv netycia, tai prisireike pratesimo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 balandžio 2020 - 20:11