Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

nors mano tevai irgi ne katalikai..bet moke is ligoniu nesisaipyt...taigi..tik uzuojauta pareiskiu...

Atsakyti

Žmogus jau nebesuvokia, ką rašyt iš pykčio, ir ribos jau nuslydę, tai pasižiūrėsim, iki ko trauks. :D 
Kaip tu pažiūrėsi su Straponu akyje 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 28 gruodžio 2020 - 17:13

Intemora, kaip google rezultatai? 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 gruodžio 2020 - 17:14

nors mano tevai irgi ne katalikai..bet moke is ligoniu nesisaipyt...taigi..tik uzuojauta pareiskiu...

Valio  :laugh: 

Atsakyti

Ne, aš su tavo diedu susitikinėju. Jis man papasakojo

Važiuoja konkrečiai. 

Jei galvoji, kad aš laikau tai sąmoningomis patyčiomis, tai man čia net nepanašu į patyčias. Tik durninimasis pajaco vidyry aikštės. Strapaliojimas.

Atsakyti
Greit tas krystalmeto receptas buvo panaudotas ziuriu. Tuoj visos susiveike.Galvoju kam cia invoisa israsyt?
O as antro pasivaiksciojimo ejau , bo jau vel po dvi laidotuves per diena. Ir jokio divaiso neturiu , nei saturacijos , nei euforijos.
Atsakyti

Valio  :laugh:

panasu taviskiai moke kitaip..issipisinet is visu... Saunuoliai tevuziai...O tu tesi seimos tradicija, to savo vaikus mokai? Valioooo... :D

Atsakyti

RAMINKITĖS!!!

Pablūdot mergos!!!

Atsakyti

Ir aš reiškiu užuojautą. Čia covido skiepas tikrai reikalingas, net būtinas.

Atsakyti

Ejau ir as to strapono guglint. Net pigu. lt yra :D​. Neprireike dar... 

Atsakyti

Greit tas krystalmeto receptas buvo panaudotas ziuriu. Tuoj visos susiveike.Galvoju kam cia invoisa israsyt? O as antro pasivaiksciojimo ejau , bo jau vel po dvi laidotuves per diena. Ir jokio divaiso neturiu , nei saturacijos , nei euforijos.

Tikrai, kad susiveikė virtualiai 😃

Ne kažką ir pas jus....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 gruodžio 2020 - 17:16

panasu taviskiai moke kitaip..issipisinet is visu... Saunuoliai tevuziai...O tu tesi seimos tradicija, to savo vaikus mokai? Valioooo... :D

Aš senmergė 

Atsakyti