Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadėja*, 28 Gru 2020 - 17:11, parašė: Straponą? 😃😃😃
Jo.🙊
Atsakyti

Ejau ir as to strapono guglint. Net pigu. lt yra :D​. Neprireike dar... 

Oj negaliu 🤣🤣🤣

Atsakyti

Greit tas krystalmeto receptas buvo panaudotas ziuriu. Tuoj visos susiveike.Galvoju kam cia invoisa israsyt?
O as antro pasivaiksciojimo ejau , bo jau vel po dvi laidotuves per diena. Ir jokio divaiso neturiu , nei saturacijos , nei euforijos.

Kas pamire? 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 12 28, 17:05)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72759030" data-time="1609167630">Nainai, 28 Gru 2020 - 17:00, parašė: Kai man tokio neprireikė, tai nž kas čia toks, nu Gaile nebesižemink</blockquote> Aš tik ką pagooglinau,kad kaimas neatrodyčiau.😁

Aš ir pagooglinau, nežinojau kas tai, o rašyt nebenoriu, kai buvau išvadinita dėmesio trūkumo, kad norėjau pasitarti dėl mergaitės paėmimo iš gl. namų.
Atsakyti

Ir aš reiškiu užuojautą. Čia covido skiepas tikrai reikalingas, net būtinas.

siandien kaip tik skaiciau, kad mirusiuju nuo kovid skrodimas parode, kad kazkaip ten smegenis paveikia virusas. Turim konkretu pavyzdi temoj :D Gaile, tau korona...viskas aisku... :D

Atsakyti

Greit tas krystalmeto receptas buvo panaudotas ziuriu. Tuoj visos susiveike.Galvoju kam cia invoisa israsyt?
O as antro pasivaiksciojimo ejau , bo jau vel po dvi laidotuves per diena. Ir jokio divaiso neturiu , nei saturacijos , nei euforijos.

ką, vėl numiro kažkas kaime? 

Atsakyti

O kam to strapono reik, cia kai vyrui nestovi, ar kada? Nu nes jei vienai sau, tai vibratorius tam skirtas.  :hmm:​ 

Atsakyti

siandien kaip tik skaiciau, kad mirusiuju nuo kovid skrodimas parode, kad kazkaip ten smegenis paveikia virusas. Turim konkretu pavyzdi temoj :D Gaile, tau korona...viskas aisku... :D

Tai nieko tokio. Rytoj dirbsiu ligoninej, reiks kauke nusiimti ir pačiaudet 🤣

Atsakyti
Ne kas , o kiek. O ziurint kiek masinu visokio zarubeziaus numeriais , tai fiskars kastuvu labdara kaimo duobkasiams labai uzsiskaitys dievo blenderyje.
Atsakyti

Aš senmergė 

senmerge su vaikais, kuriuos mokai but suskiais...valioooo :D

Atsakyti

Tai nieko tokio. Rytoj dirbsiu ligoninej, reiks kauke nusiimti ir pačiaudet 🤣

namie paciaudyk..kad vyrelis uzsikrestu :D Skiepo nebereiks gadint :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 28 gruodžio 2020 - 17:20

O kam to strapono reik, cia kai vyrui nestovi, ar kada? Nu nes jei vienai sau, tai vibratorius tam skirtas.  :hmm: 

Pagooglink videos. Daug panaudojimo galimybiu prifilmuota 🤣

Atsakyti