Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Svarbu tu protinga 

butent tas ir svarbu :D

Atsakyti

Ko tu negali?     Tai  ta atsiprasant,  pona strapona   turi visos zinoti ir be guglo?  

Ne ne, čia, kad googlinat. Kokia švietėjiška tema  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Dvi konkrečios "inteligentės", "aukštuomenės damos" ir kelios prijaučiančios...
Nu nepagalvočiau, kad taip įmanoma. Lyg dar toks levelis niekada nebuvo pasiektas unsure.gif

Tęskite, jums gerai sekasi rolleyes.gif

Žmonėms rauna stogus daugiau ar mažiau. 

Mane ir dakniso, bet laikausi.

Atsakyti

Ai,praeis.pora dienų ir vėl  bus viskas čiki.ne pirmas kartas😁

Atsakyti
QUOTE(Rialina @ 2020 12 28, 17:24)
Nu nepagalvočiau, kad taip įmanoma. Lyg dar toks levelis niekada nebuvo pasiektas unsure.gif

O ta inteligente is aukstuomenes tai cia aisku as?
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 28, 17:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72759076" data-time="1609168693"><div><p>Aš ir pagooglinau, nežinojau kas tai, o rašyt nebenoriu, kai buvau išvadinita dėmesio trūkumo, kad norėjau pasitarti dėl mergaitės paėmimo iš gl. namų.</p></div></blockquote><p>nu, kad mes tau atsakinejom normaliai. Tik tu atsisakinejai i globos namus nueit. Tai ir likom nesupratusios.. </p>

Ne, Seli, ar apsimeti ar tik nori, ktistij pasakė, kad man dėmesio trūkumas, aš pasakiau, kad kai kam kitoks ttūkumas ir ji prisitaikė tai sau
Atsakyti

Tęsime būtinai. Tam ši tema nuo šiol ir skirta :victory2:  

Atsakyti

Buvo buvo, ir ne karta. Gal taves tada nebuvo. 

Atsakyti

butent tas ir svarbu :D

Valio  :clap: 

Atsakyti

Amadėja*, 28 Gru 2020 - 17:22, parašė: Lezbėms arba vyrui (moteris).
O kam.lezbėms vyriško falo imitatorius?joms gi jie nepatinka.😁
Atsakyti

Ne, Seli, ar apsimeti ar tik nori, ktistij pasakė, kad man dėmesio trūkumas, aš pasakiau, kad kai kam kitoks ttūkumas ir ji prisitaikė tai sau

Neatsimenu, kas ka pasake, tikrai. Bet atsimenu, kad kazkaip atmetinejai pasiulymus.Tai gal tada Kristij kazka ir sake. 

Atsakyti

Nu nes jai trūkumas. Logiška kad prisitaikė 😂

Atsakyti