GAILE*, 29 Gru 2020 - 12:08, parašė: Kokį blata? Tau visai kuku? Kam man blatu ieškot jei ir taip gausiu. Nu visiski pezalaiPrie ko čia aš? taigi ginu tave,sakau,kad per daug įsivažiavo.niekas čia neaišku😁
Bet be įžeidinėjimų niekaip.
dusk pavyduole - gelytes..Kaip tau patiko "tu sakei, kad p..sai savo teva?"
Tai taip, žiauriai ten buvo. Neteisinu Gailės.
Tik kažkaip visiškai manęs tas skiepo gavimo klausimas nepaveikė emociškai (nes vis tiek greit negausim mes jo), tai viską skaičiau šaltais nervais. Ir dėl to man kaip Intemorai pasirodė, kad užsipulta buvo neturint pagrindo, nu negali čia nei viena garantuot, kaip ten bus. Gal ir pati Gailė 100 proc nežino. O gal gaus ir nelegaliai, nu manau nesužinosim mes to.
Tik kitas pastebėjimas šioje situacijoje, kad žmogus, kurit taip aukština psichologus, visokias knygas saviugdos ir pan., kad tokiam žmogui taip lengva išmušt žemę iš po kojų. Manau emociškai stabilus žmogus vis tik nesišvaisto tokiais išsireiškimais.
Nežinau ką man turėtų pasakyt, padaryt, kad taip pradėčiau dergtis.
Tai taip, žiauriai ten buvo. Neteisinu Gailės.
Tik kažkaip visiškai manęs tas skiepo gavimo klausimas nepaveikė emociškai (nes vis tiek greit negausim mes jo), tai viską skaičiau šaltais nervais. Ir dėl to man kaip Intemorai pasirodė, kad užsipulta buvo neturint pagrindo, nu negali čia nei viena garantuot, kaip ten bus. Gal ir pati Gailė 100 proc nežino. O gal gaus ir nelegaliai, nu manau nesužinosim mes to.
Tik kitas pastebėjimas šioje situacijoje, kad žmogus, kurit taip aukština psichologus, visokias knygas saviugdos ir pan., kad tokiam žmogui taip lengva išmušt žemę iš po kojų. Manau emociškai stabilus žmogus vis tik nesišvaisto tokiais išsireiškimais.
Nežinau ką man turėtų pasakyt, padaryt, kad taip pradėčiau dergtis.
Aš sąmoningai tyčiojuosi db is Pinot ir darysiu tai toliau. Specialiai