Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Visi tai feisbuko grupe - amadeja , kristij ,selija,mona, intemora.Ne visi - melage madam ,lyg kauna benamiu kaciu deficitas ,isterike nai nai ,gaile ,ir pinot - laisvasis tobulas vartotojiskas radikalas

visi tai visi cia esantys..net is kitu temu ateinantys..tu, aisku, neieini i ta skaiciu... Imk muiliuko, bus lengviau ;)

Atsakyti
Zinokit mano rietenos su ex del kokios pav demes ant automobilio dabar atrodo tokios prasmingos ir gilios, palyginus su situacija temoje.
Atsakyti

Zinokit mano rietenos su ex del kokios pav demes ant automobilio dabar atrodo tokios prasmingos ir gilios, palyginus su situacija temoje.

Tu kada nors paleisi ta savo ex, ar niekada gyvenime? 

Atsakyti

Tai reiškia kad tu kvaila per visą pilvą ir net skaityt nesugebi 

Ai, net neisizeidziu. Matau, kad jau tu sian be nuovokos. Pailsek. 

Atsakyti

Kas nervuojasi, tai čia tu. Blaškaisi, strapalioji kaip pajacas. 

Ir rodai savo tikrą veidą. Bet manęs tai nepaveiksi taip lengvai, yra tam tikra riba.

O kai jau prieis tą ribą, sužinosi kitaip.

O šiaip tai apsiramink, aš tave dabar igoruosiu, tai nesinervyk. Paskui atignorinsiu ir suskaičiuosiu viską, ką parašei. Atlygis bus pagal  rezultatus. Ir sakau tau rimtai.

Eik pagasdink savo dieda su užuolaidomis 😂. Nes manęs nepavyks 

Atsakyti

Ligoninej guli tie patys zmones, kurie ir maximoj vaiksto. Pries guldant, daromas testas, tai netgi sveikesni. Tai irgi cia klausimas.  Ne kovidini skyriu minty turiu. Mano suopraciu, tai pirmiausia reiktu skiepyt kovidinio personala, tada senukus, o tada jau eilinius medikus. Kaip ir kai kurios salys darys. Vokietija, Svedija, pvz. 

Tai pas mus taip ir bus. Pirma kovid skyriai. 

Atsakyti

Šitą temą jau seniai issusemus. Ir normaliu diskusijų nebus niekada. Tad geriau tegu ir lieka vėmimo vieta, nu išvietė. Reikia ir tokių juk

Atsakyti

Aha, tai reiskia, jei as skiepyta nuo kokios skarlatinos, ar paprasto gripo ir neuzsikresiu, vistiek galiu apkrest kitus? Kaip?Juk many nesidaugina virusas. Tu cia nori protinga vaizduot, bet sudas gaunasi, ponia. 

Mokslas nežino, ar pasiskiepijus, neužkrėsi kito. Mano, kad galimai įmanoma. Bet neįrodyta.

Atsakyti

Šitą temą jau seniai issusemus. Ir normaliu diskusijų nebus niekada. Tad geriau tegu ir lieka vėmimo vieta, nu išvietė. Reikia ir tokių juk

Isviete isvietei nelygu. Isviete dvokiancia paverciame  mes patys.  Taigi, siulau  švariai švariai nusisluostyti Šūdinus uzpakalius  viena karta ir sandariai uzdaryti tualeto duris, kad nesmirdetu.   

Kam tas dergliojimasis, atseit,  cia tokia jau tema ir tokie zmones.   Zmones ivairus, kaip sauksi, taip ir atsilieps.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 29 gruodžio 2020 - 13:00

Tai vat lai ir atsiliepia. Už palinkėjimus susirgti 

Atsakyti

Na o as tau linkiu nesirgti.  Tai gal mano palinkejimas bus stipresnis uz jos?   Beje, nepastebejau tokio  linkejimo. 

Atsakyti

Na o as tau linkiu nesirgti.  Tai gal mano palinkejimas bus stipresnis uz jos?   Beje, nepastebejau tokio  linkejimo. 

Ačiū 

O aš pastebėjau. Ir vat turim ką turim

Atsakyti