Fėja*, 29 Gru 2020 - 16:39, parašė: Intemora, tai kaip kava, ar skani iš aparato?Labai skani,tik kažkaip greit geriasi.nėr ritualo.😁😁😁
Tikrai ne.įsižeidžiau😁😁😁 Nu keliasdešimt sakykim taip ,kažkokį malonų daiktą galima įsigyti.
Tai juk matai, kad juokauju. bet taip visus klausimus ir atsakei, visus absoliučiai, ar tiesiog daugiausiai iš visų?
Kas cia per geros nuotaikos, dovanos ir apskritai.. puota maro metu? Gi smertis i akis ziuri
Pinotija, 29 Gru 2020 - 16:42, parašė: Tai juk matai, kad juokauju. bet taip visus klausimus ir atsakei, visus absoliučiai, ar tiesiog daugiausiai iš visų?Matau.todėl smailiką uždėjau.😁 Į visus visutėlius.nu,kad tokie klausimai kažkaip iš mano srities pasitaikė.😁
GAILE, dar nepabodo? 😃
Ką Naujiems planuojat?
Amadėja*, 29 Gru 2020 - 17:04, parašė: Ką Naujiems planuojat?Mišrainę♥️ Biški bredžiuko ,stalo žaidimai ,koncertas koks.pokalbiai su jumis🤗
Nenoriu jokiu misrainiu, tik vakar baltaja pabaigiau. Nu nebent porai/kepta vista/obuoliai/majonezas. Greit ir skanu.
Kas cia per geros nuotaikos, dovanos ir apskritai..
puota maro metu? Gi smertis i akis ziuri
na, tai kur dėtis, kai dievas ir gerų dalykų pamėtėja? Neatsisakysi gi..
Aš gal šonkauliukus ir kokių žalių salotų...
Gal kokį varškinį pyragą sumeistravot reiktų dar.
Nenoriu jokiu misrainiu, tik vakar baltaja pabaigiau. Nu nebent porai/kepta vista/obuoliai/majonezas. Greit ir skanu.
Aš vakar dariau krabų-ryžlų vakarienei, o baltos buvo tik 1 bliūdelis, tai nepabodo.