Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Anot jos, pradėjus domėtis, kodėl buvo vakcinuoti šie jos kolegos, paaiškėjo, kad jie tiesiog atėjo be eilės, o vyriausioji slaugytoja, kuri buvo atsakinga už medikų vakcinavimą, nedrįso jiems pasakyti „ne“.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1431562?copied

--

Galima buvo tikėtis.

Net nesitikejau, kad bus skaidru. Dar daug mums zoles apsikt reikia, kad zmonems nekiltu pagunda naudojimuisi padetimi. 

Atsakyti

Bet tsai nepriskaičiuotos, nes duomenys blogai suvaikščiojo 😃😃😃

Ji sprendžia pagal mirties liudijimu skaičių 

Atsakyti

Ne duomenys blogai suvaiksciojo, o rinkimus reikejo padaryt. 

Atsakyti

Anot jos, pradėjus domėtis, kodėl buvo vakcinuoti šie jos kolegos, paaiškėjo, kad jie tiesiog atėjo be eilės, o vyriausioji slaugytoja, kuri buvo atsakinga už medikų vakcinavimą, nedrįso jiems pasakyti „ne“.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1431562?copied

--

Galima buvo tikėtis.

Na taip....

Atsakyti

Ji sprendžia pagal mirties liudijimu skaičių 

Tai ir oficiali bendra mirčių statistika yra baisi. 

Nėr nieko pan.buvę

Atsakyti

Oi, buvo kalėdinis renginys ir laimėjau viktoriną ir gavau dovanų čekį.iš visų 75 mokytojų .nežinau kaip čia taip nuskilo.taip viską žinot,nu klausimai man buvo sukurti.🤩

Atsakyti

Oi, buvo kalėdinis renginys ir laimėjau viktoriną ir gavau dovanų čekį.iš visų 75 mokytojų .nežinau kaip čia taip nuskilo.taip viską žinot,nu klausimai man buvo sukurti.🤩

Nainainai.. tai ka pirksi?  :D​ 

Atsakyti

Nu šaunuolė. :)  O čekis kokios vertės? Nors gal ne tame esmė.

O kartais nesi pažįstama su klausimų kūrėju  :lol:​ 

Atsakyti

Intemora, tai kaip kava, ar skani iš aparato?

Atsakyti

*** Sėlija, 29 Gru 2020 - 16:36, parašė: Nainainai.. tai ka pirksi?
Nežinau dar .aš šiaip dabar gerai jaučiuosiu,vaikštau ir šypsausi.Visi tokie faini atrodo.😁
Atsakyti

Na, gal esi pati protingiausia?  :bigsmile: 

Koks čekis?

Atsakyti

Pinotija, 29 Gru 2020 - 16:38, parašė: Nu šaunuolė. :) O čekis kokios vertės? Nors gal ne tame esmė. O kartais nesi pažįstama su klausimų kūrėju :lol:
Tikrai ne.įsižeidžiau😁😁😁 Nu keliasdešimt sakykim taip ,kažkokį malonų daiktą galima įsigyti.
Atsakyti