*** Sėlija, 29 Gru 2020 - 20:38, parašė: Ir pas mus saltibarsciai tik siltu metu. Oi, esam kepe saslykus ziema, prie daug sniego jaunystej, labai faina. Ir valgem lauke.Man jau užkniso ...vyras ten grilina ir grilina lauke. Kažkaip reik švelniai pasakyt,kad nebenorim🙈
Rialina, man irgi visi tavo isvardinti tarkiai, isskyrus zemaiciu blynus. Nemegstu ju visai.
Cepakai, bulviniai vedarai, kugelis, po to visokios juros bjaurybes.
Man jau užkniso ...vyras ten grilina ir grilina lauke. Kažkaip reik švelniai pasakyt,kad nebenorim🙈
dar porą metų grilins. Paskui nusibos. Viskas kurį laiką dar bus su entuziazmu.
Man jaunystėj buvo kažkas toookioo.balius,chebrytė,simpatijos ,šokiai..ir mišrainė.
Dabar beliko tik mišrainė😁😁😁
Mano jaunystej tai baltos misraines nebuvo. Buvo restoranai, vaisinantys kavalieriai, muskatinis sampanas, sokiai....
o daba tik Volfo alus su sultim beliko
Ir pas mus saltibarsciai tik siltu metu.
Oi, esam kepe saslykus ziema, prie daug sniego jaunystej, labai faina. Ir valgem lauke.
Kažkada esam kepę sausio 1 d. Punios šile. Sniego buvo labai mažai, o šampanas labai šaltas.
Kažkada esam kepę sausio 1 d. Punios šile. Sniego buvo labai mažai, o šampanas labai šaltas.
Klausyk, nezinai, ar Seklytele dar tebeveikia Dzukijoj?
Pinotija, 29 Gru 2020 - 20:42, parašė: dar porą metų grilins. Paskui nusibos. Viskas kurį laiką dar bus su entuziazmu.Aš irgi taip manau.bet visi tie šašlykai ,,karbonadai,medžiotojų dešrelės,sparneliai,ir šlaunelės.man jau nelenda. Bet nesinori žmagaus įžeist,jis taip stengiasi,mus maitina ir tuo džiaugiasi.🙈
Klausyk, nezinai, ar Seklytele dar tebeveikia Dzukijoj?
nežinau, o kurioj parapijoj ji buvo?
nežinau, o kurioj parapijoj ji buvo?
prie Birstono.