Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 29 Gru 2020 - 20:38, parašė: Ir pas mus saltibarsciai tik siltu metu. Oi, esam kepe saslykus ziema, prie daug sniego jaunystej, labai faina. Ir valgem lauke.
Man jau užkniso ...vyras ten grilina ir grilina lauke. Kažkaip reik švelniai pasakyt,kad nebenorim🙈
Atsakyti

Rialina, man irgi visi tavo isvardinti tarkiai, isskyrus zemaiciu blynus. Nemegstu ju visai.

Cepakai, bulviniai vedarai, kugelis, po to visokios juros bjaurybes. 

Atsakyti

Man jau užkniso ...vyras ten grilina ir grilina lauke. Kažkaip reik švelniai pasakyt,kad nebenorim🙈

dar porą metų grilins. Paskui nusibos. Viskas kurį laiką dar bus su entuziazmu.   :)​ 

Atsakyti

Arklienos dešra tai, sako, tikrai skani

Aha, baltoje mišrainėje ypač tinka 

Atsakyti

Nu blem.patikėjau beveik.😁😁😁 Po to.prisiminiau tą Jekaterinos arklį😁

Arkliai provincijoj viskam naudojami žinok. Pagrindinis žmonių turtas

Atsakyti

dar porą metų grilins. Paskui nusibos. Viskas kurį laiką dar bus su entuziazmu.   :) 

Paskui pereis prie Arklienos. Kaip ir visi kaimiečiai 

Atsakyti

Man jaunystėj buvo kažkas toookioo.balius,chebrytė,simpatijos ,šokiai..ir mišrainė.

Dabar beliko tik mišrainė😁😁😁

Mano jaunystej tai baltos misraines nebuvo. Buvo restoranai, vaisinantys kavalieriai, muskatinis sampanas, sokiai....

o daba tik Volfo alus su sultim beliko :D​ 

Atsakyti

Ir pas mus saltibarsciai tik siltu metu. 

Oi, esam kepe saslykus ziema, prie daug sniego jaunystej, labai faina. Ir valgem lauke. 

Kažkada esam kepę sausio 1 d. Punios šile. Sniego buvo labai mažai, o šampanas labai šaltas. :)​ 

Atsakyti

Kažkada esam kepę sausio 1 d. Punios šile. Sniego buvo labai mažai, o šampanas labai šaltas. :)​ 

Klausyk, nezinai, ar Seklytele dar tebeveikia Dzukijoj? 

Atsakyti

Pinotija, 29 Gru 2020 - 20:42, parašė: dar porą metų grilins. Paskui nusibos. Viskas kurį laiką dar bus su entuziazmu. :)
Aš irgi taip manau.bet visi tie šašlykai ,,karbonadai,medžiotojų dešrelės,sparneliai,ir šlaunelės.man jau nelenda. Bet nesinori žmagaus įžeist,jis taip stengiasi,mus maitina ir tuo džiaugiasi.🙈
Atsakyti

Klausyk, nezinai, ar Seklytele dar tebeveikia Dzukijoj? 

nežinau, o kurioj parapijoj ji buvo?

Atsakyti

nežinau, o kurioj parapijoj ji buvo?

prie Birstono. 

Atsakyti