Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš irgi taip manau.bet visi tie šašlykai ,,karbonadai,medžiotojų dešrelės,sparneliai,ir šlaunelės.man jau nelenda. Bet nesinori žmagaus įžeist,jis taip stengiasi,mus maitina ir tuo džiaugiasi.🙈

Tai ir tegu džiaugiasi, blogiau būtų, jei atvirkščiai. Vaikai turbūt patenkinti, o tu jau kaip nors.

Atsakyti

Aš irgi taip manau.bet visi tie šašlykai ,,karbonadai,medžiotojų dešrelės,sparneliai,ir šlaunelės.man jau nelenda. Bet nesinori žmagaus įžeist,jis taip stengiasi,mus maitina ir tuo džiaugiasi.🙈

Tai gamink kotletus, balandelius, jei nusibodo :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 29 Gru 2020 - 20:45, parašė: Mano jaunystej tai baltos misraines nebuvo. Buvo restoranai, vaisinantys kavalieriai, muskatinis sampanas, sokiai.... o daba tik Volfo alus su sultim beliko :D
Kad mano.kavalieriai visi paaugliai buvo.ką ten iš jų😁
Atsakyti

Kažkada esam kepę sausio 1 d. Punios šile. Sniego buvo labai mažai, o šampanas labai šaltas. :) 

Nu va peršalai. Pakenkė 

Atsakyti

*** Sėlija, 29 Gru 2020 - 20:49, parašė: Tai gamink kotletus, balandelius, jei nusibodo :D
Nenoriu...kenčiu..😁
Atsakyti

prie Birstono. 

Aš ten mažai buvus. Mano kryptis iki šiol link Druskininkų. Kadangi ir sodyba į tą pusę.

Atsakyti

zuvies paprasyk iskept :)

Atsakyti

Aš ten mažai buvus. Mano kryptis iki šiol link Druskininkų. Kadangi ir sodyba į tą pusę.

Arklys taip toli nenuveža?

Atsakyti

kristij, 29 Gru 2020 - 20:50, parašė: zuvies paprasyk iskept :)
Mielai .tik.kūčios buvi nesenai.😁😁😁
Atsakyti

Mano jaunystej tai baltos misraines nebuvo. Buvo restoranai, vaisinantys kavalieriai, muskatinis sampanas, sokiai....

o​ 

Mano irgi. Daug to meto madingusrestoranu ju deka aplankiau. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 29, 20:41)
<p>Rialina, man irgi visi tavo isvardinti tarkiai, isskyrus zemaiciu blynus. Nemegstu ju visai.</p><p>Cepakai, bulviniai vedarai, kugelis, po to visokios juros bjaurybes. </p>

jo, žemaičių blynai gal mažiausiai skanūs, bet skanūs. Bet tik mano pačios gaminti biggrin.gif
o bjaurybės bjaurios biggrin.gif
Atsakyti

Mano irgi. Daug to meto madingusrestoranu ju deka aplankiau. 

et..o dabar siulo tik kavos :D

Atsakyti