kumiko, 14 Bal 2020 - 16:43, parašė: Na is pradziu kompleksuodavau del spuogu,na dabar tai jau iveikta,bet sugadinta vistiek veido oda ,o siaip sukuosi tokioj aplinkoj grazesniu uz save ,gal delto 😁Modelių agentūroj?
Aš iki šiol esu -ukė, -ėlė, -ukas. Jau kai nepatinka... Tik vyrui leista.
-ukas daznai is valdzios girdziu. O giminej esu -uke, arba -iūnė.
Na is pradziu kompleksuodavau del spuogu,na dabar tai jau iveikta,bet sugadinta vistiek veido oda
Mano dukra turejo baisu veida del spuogu, dabar nebera, tik randeliai like, bet jai visi DE sako, kad tie randeliai kazkokio veidui sarmo duoda..as tai ju beveik nematau, nes uzsipudruoja.
Net valdžia." Ute" .Pas mus yra kita darbuotoja mano vardu.tai ta kaip turi būt ,o aš visiems utė.😁
Tavo vardu irgi dvi kolegęs turiu. tai irgi viena pilnu vardu, o kita -ute vadinama.
Vakar fcb žiūrinėjau Čepulio fotoklajones.
Radau Škotijos vienaragį, bet dzin tas ragas vienas, daug įspūdingesnių kūno vietų turi :D :D :D
vienaragis.jpg 115,77KB
0 Parsiųsta kartų
Nu tu matai ,tokio žvėries net nemačius esu.o čia jis laukinis ar valgomas?
Nu tu mastai ,tokio žvėries net nemačius esu.o čia jis laukinis ar valgomas?
nžn, bet jei koks badas, tai ir valgomu gali patapti
išskyrus vieną kūno vietą
marco'polo, 14 Bal 2020 - 17:35, parašė: nžn, bet jei koks badas, tai ir valgomu gali pataptiJei badas,tai visos vietos bus suvalgytos.😁 Kur aš čia skaičiau.ar tai jaučio ar tai kažkieno sėklidės yra delikatesas ,o gal viskas😁išskyrus vieną kūno vietą
Tai aišku, veterinoriai sovietmeciu isskapije kolukio jaucius oho kokius balius darydavo, kepdavo tuos pautu raumenis
*** Sėlija, 14 Bal 2020 - 17:42, parašė: Tai aišku, veterinoriai sovietmeciu isskapije kolukio jaucius oho kokius balius darydavo, kepdavo tuos pautu raumenisNet gaila jaučių pasisarė.o jei aš būčiau gimus jaučiu🤣.
Net gaila jaučių pasisarė.o jei aš būčiau gimus jaučiu🤣.
tai nieko jiemjs neatsitiko, isromino ir toliau sveiki ganesi.
tai nieko jiemjs neatsitiko, isromino ir toliau sveiki ganesi.
buvau pamiršus šitą žodį