Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

kumiko, 14 Bal 2020 - 16:43, parašė: Na is pradziu kompleksuodavau del spuogu,na dabar tai jau iveikta,bet sugadinta vistiek veido oda ,o siaip sukuosi tokioj aplinkoj grazesniu uz save ,gal delto 😁
Modelių agentūroj?
Atsakyti

Aš iki šiol esu -ukė, -ėlė, -ukas.  Jau kai nepatinka... Tik vyrui leista.

-ukas daznai is valdzios girdziu. O giminej esu -uke, arba -iūnė.

Atsakyti

Na is pradziu kompleksuodavau del spuogu,na dabar tai jau iveikta,bet sugadinta vistiek veido oda

Mano dukra turejo baisu veida del spuogu, dabar nebera, tik randeliai like, bet jai visi DE  sako, kad tie randeliai kazkokio veidui sarmo duoda..as tai ju beveik nematau, nes uzsipudruoja.

Atsakyti

Net valdžia." Ute" .Pas mus yra kita darbuotoja mano vardu.tai ta kaip turi būt ,o aš visiems utė.😁

Tavo vardu irgi dvi kolegęs turiu. tai irgi viena pilnu vardu, o kita -ute vadinama.

Atsakyti

Vakar fcb žiūrinėjau Čepulio fotoklajones.

Radau Škotijos vienaragį, bet dzin tas ragas vienas, daug įspūdingesnių kūno vietų turi :D :D :D

Priedas  vienaragis.jpg   115,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu tu matai ,tokio žvėries net nemačius esu.o čia jis laukinis ar valgomas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 balandžio 2020 - 16:41

Nu tu mastai ,tokio žvėries net nemačius esu.o čia jis laukinis ar valgomas?

nžn, bet jei koks badas, tai ir valgomu gali patapti :D išskyrus vieną kūno vietą :rolleyes: 

Atsakyti

marco'polo, 14 Bal 2020 - 17:35, parašė: nžn, bet jei koks badas, tai ir valgomu gali patapti :D išskyrus vieną kūno vietą :rolleyes:
Jei badas,tai visos vietos bus suvalgytos.😁 Kur aš čia skaičiau.ar tai jaučio ar tai kažkieno sėklidės yra delikatesas ,o gal viskas😁
Atsakyti

Tai aišku, veterinoriai sovietmeciu isskapije kolukio jaucius oho kokius balius darydavo, kepdavo tuos pautu raumenis :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 14 Bal 2020 - 17:42, parašė: Tai aišku, veterinoriai sovietmeciu isskapije kolukio jaucius oho kokius balius darydavo, kepdavo tuos pautu raumenis :D
Net gaila jaučių pasisarė.o jei aš būčiau gimus jaučiu🤣.
Atsakyti

Net gaila jaučių pasisarė.o jei aš būčiau gimus jaučiu🤣.

tai nieko jiemjs neatsitiko, isromino ir toliau sveiki ganesi.

Atsakyti

tai nieko jiemjs neatsitiko, isromino ir toliau sveiki ganesi.

:D  :D  :D​ buvau pamiršus šitą žodį

Atsakyti