Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 14 Bal 2020 - 17:49, parašė: tai nieko jiemjs neatsitiko, isromino ir toliau sveiki ganesi.
Kažkokia neviliojanti perspektyva.
Atsakyti

marco'polo, 14 Bal 2020 - 18:02, parašė: :D :D :D​ buvau pamiršus šitą žodį
Šitą žodį sužinojau kokioj šeštoj klasėj.kai skaičiau istorinį romaną"Prancūzijos vilkė"
Atsakyti

Šitą žodį sužinojau kokioj šeštoj klasėj.kai skaičiau istorinį romaną"Prancūzijos vilkė"

Kažką prisimenu, ten vienam iš meilužių taip padarė?

Atsakyti

Pinotija, 14 Bal 2020 - 18:35, parašė: Kažką prisimenu, ten vienam iš meilužių taip padarė?
Man rodos izabelės vyras Eduardas kažkelintasis buvo gėjus ,turėjo meilužį lordą kažkokį tai ir ji jį išromyjo. Ant ešafoto..kai nuvertė Eduardą.. Čia ir kilo posakis.Nubausti negalima pasigailėti .Kur dėt kablelį.Izabelė negalėjo apsispręsti ir nusiuntė tokį laišką į pilį,kur karalius buvo kalinamas.Ten ir apsisprendė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 balandžio 2020 - 18:12

Kažkokia neviliojanti perspektyva.

Nu ka zinau, pvz. vokiečiai vyrai tai daznai renkasi tokia perspektyva, pasidare uztektinai vaiku.

Atsakyti

*** Sėlija, 14 Bal 2020 - 19:04, parašė: Nu ka zinau, pvz. vokiečiai vyrai tai daznai renkasi tokia perspektyva, pasidare uztektinai vaiku.
Kaiptais spėju,kad čia ne visai tokia procedūra.🤣
Atsakyti

Nu ne lygiai tokia, bet esme ir rezultatas tas pats. 

Atsakyti

Man rodos izabelės vyras Eduardas kažkelintasis buvo gėjus ,turėjo meilužį lordą kažkokį tai ir ji jį išromyjo. Ant ešafoto..kai nuvertė Eduardą.. Čia ir kilo posakis.Nubausti negalima pasigailėti .Kur dėt kablelį.Izabelė negalėjo apsispręsti ir nusiuntė tokį laišką į pilį,kur karalius buvo kalinamas.Ten ir apsisprendė.

Ten dar jam kažką padarė, su įkaitintu ragu. Čia mano vaikystės siaubai.

Atsakyti

tai vazektomija yra ne išromijimas.  Vazektomijos metu nepašalinamos sėklidės, ir netampa vyras kastratu.   

Atsakyti

Nu ne lygiai tokia, bet esme ir rezultatas tas pats. 

Vazektomija- vaikų neturėjimas, bet nepakeičia nei lytinio potraukio, nei gebėjimo atlikti. Iškastravimas pakeičia.

Atsakyti

Pinotija, 14 Bal 2020 - 19:23, parašė: Vazektomija- vaikų neturėjimas, bet nepakeičia nei lytinio potraukio, nei gebėjimo atlikti. Iškastravimas pakeičia.
Tai būtent.kažkaip supratau,kad išrominimas tai kastracija,nes kažkaip spėju,kad Izabelė viduramžiais tokios subtilios operacijos kaip vazektomija neatlikinėjo.🤣
Atsakyti

Pinotija, 14 Bal 2020 - 19:18, parašė: Ten dar jam kažką padarė, su įkaitintu ragu. Čia mano vaikystės siaubai.
Įkaitintu strypu ar ragu kaip sakai nužudė įkišę į ....nu suprantat kur.čia toks Izabelės kerštas už gėjizmą.
Atsakyti