Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Galiu šnekėt apie viską ,tik ne apie seksą.tai palieku tik tam.,su kuo tai darau.

Bet prašom prašom,mielai paskaitysiu🧛‍♀️

Aš irgi. Man kažkaip nea. Žodžiu gyvai - galėčiau, bet raštu čia tai nea.

Atsakyti

Aš vieną labai viešą turėjus.

Tai buvo xxx pažinčių balius, daug žmonių. Ant kėdės šalia šokių salės. Gal neitin matėsi, nes su suknia jam ant kelių ir ten tokia kaip tvotelė tą erdvę skyrė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 30 gruodžio 2020 - 17:10

Aš vieną labai viešą turėjus.

Tai buvo xxx pažinčių balius, daug žmonių. Ant kėdės šalia šokių salės. Gal neitin matėsi, nes su suknia jam ant kelių ir ten tokia kaip tvotelė tą erdvę skyrė.

suknelės yra gėris  :D​ ir prisegamos/prilipinamos kojinės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marco'polo: 30 gruodžio 2020 - 17:15

suknelės yra gėris  :D​ ir prisegamos/prilipinamos kojinės
Neturiu to korsektuko prisegimui, bet prilipinamos man laikosi labai gerai, nes  šlaunys neplonos. Nors turi ateit kadanors. Mb užsakė iš ali. Ten tokių daiktų geros kainos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 30 gruodžio 2020 - 17:17

Aš turiu, bet nu kaip man sunku ten su tom kojinėm susitvarkyt prisegamom tai šakės, visa po prakaitu būnu 😆 

O ir šiaip šitie geri dalykai būdavo seniau, dabar nėra laiko puoštis 🤭

Atsakyti

O ką ten tvarkytis? Su kojinėm gi ne koks korsetas suvarstomas

Atsakyti

Aš turiu, bet nu kaip man sunku ten su tom kojinėm susitvarkyt prisegamom tai šakės, visa po prakaitu būnu 😆 

O ir šiaip šitie geri dalykai būdavo seniau, dabar nėra laiko puoštis 🤭

įgūdžius lavint reikia  :D​ 

Atsakyti

Arba tegil vyras prisega :)

Atsakyti

Arba tegil vyras prisega :)

pabaiga aiški  :D​ 

Atsakyti

Grįžtam prie skiepų  :D 

Kasiulevičius ir Morozovas aplenkė tiesiogiai su covid19 pacientais kasdien kontaktuojančius darbuotojus ir pasiskiepijo. Pasipiktinusius nustatyto eiliškumo nesilaikymu ramina, kad vistiek gi bus visi paskiepyti   :mastau: 

https://m.delfi.lt/l...php?id=86122825

Atsakyti

Grįžtam prie skiepų  :D

Kasiulevičius ir Morozovas aplenkė tiesiogiai su covid19 pacientais kasdien kontaktuojančius darbuotojus ir pasiskiepijo. Pasipiktinusius nustatyto eiliškumo nesilaikymu ramina, kad vistiek gi bus visi paskiepyti   :mastau:

https://m.delfi.lt/l...php?id=86122825

neįdomu  :P ir arkliui aišku, kad nebus viskas skaidru ir įstatymiška. Ne veltui esame giminių kraštas, šis skiepijimas tik patvirtins tai, ką jau seniai žinome.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marco'polo: 30 gruodžio 2020 - 18:09

neįdomu  :spam:​ 

Eik į dušą  :beee:​ 

Atsakyti