Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

neįdomu  :P ir arkliui aišku, kad nebus viskas skaidru ir įstatymiška. Ne veltui esame giminių kraštas, šis skiepijimas tik patvirtins tai, ką jau seniai žinome.

tikrai taip, seniai aisku, ir dar ilgai taip bus. 

Atsakyti

Grįžtam prie skiepų  :D

Kasiulevičius ir Morozovas aplenkė tiesiogiai su covid19 pacientais kasdien kontaktuojančius darbuotojus ir pasiskiepijo. Pasipiktinusius nustatyto eiliškumo nesilaikymu ramina, kad vistiek gi bus visi paskiepyti   :mastau:

https://m.delfi.lt/l...php?id=86122825

Man tai labiausiai patiko, kad vienas pasigyrė, o po to ištrynė :D Kad nemustu per reitingus

Atsakyti

Man tai labiausiai patiko, kad vienas pasigyrė, o po to ištrynė :D Kad nemustu per reitingus

Juokingiausia tai pasiteisinimas prieš tuos, kurie tiesiogiai kasdien dirba su covid19 pacientais ir negavo skiepo, tipo ko čia piktinatės, gi visus paskiepys 🙈

Atsakyti

Eik į dušą  :beee:​ 

be be be :laugh:​ 

Atsakyti

be be be :laugh:​ 

Oi su 39 temperatūra ir mano savijauta, žinok erzina netgi anklodė, o kad dar mane kas liestų tuo labiau  :huh2:  

Atsakyti

Oi su 39 temperatūra ir mano savijauta, žinok erzina netgi anklodė, o kad dar mane kas liestų tuo labiau  :huh2:  

niekaip nekrenta?

Atsakyti

niekaip nekrenta?

Po vaistų kažkiek nukrenta. Paskui vėl užkyla. 

Atsakyti

O ka seimos gyd. sako, Piene?Jau labai ilgai.

Atsakyti

O ka seimos gyd. sako, Piene?Jau labai ilgai.

Konsultacija telefonu ir simptominis gydymas.

Atsakyti

Po vaistų kažkiek nukrenta. Paskui vėl užkyla. 

O kaip vaikai, ar tu izoliuojies kažkaip nuo jų?  na, kad covidas tai jau ryškiai.. Nei peršalimas, nei gripas nebūna toks. O kas tave slaugo, arbatas daro, ar sriubas kokias nors? Pati?

Atsakyti

Nu miškas taip, jei ten gali užklyst kas nors 😁 mašina tai gal nelabai  :hmm:​ 

o jei masinoj gelezinkelio stoties aikstelej? viesa ar ne? :D

Atsakyti

o jei masinoj gelezinkelio stoties aikstelej? viesa ar ne? :D

vieša jau :)

Atsakyti