Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Daryt ką daro Pienė, o jei kas blogiau darytųsi, kviest greituškę

Aš pamodeliuoju mintyse situacijas, ką aš turėčiau daryti. Užsidaryti kambary, pasisavinti vieną iš san mazgų, nekontaktuoti. Bet ar to užtenka, kad likusių neužkrėsti? ar reikia kitą būstą kuriam laikui organizuotis, o tam pačiam gyventi negalima?

Šitiek sergančių, netikiu, kad visi turi kur izoliuotis atskirai.

Atsakyti

Tai jau paaiškinta kaip ten nutiko.

Taip, gaila, kad tarp medikų irgi gyvulių ūkis. Ministras irgi įvertino, kad buvo nesilaikyta nustatytų prioritetų:

„Mes, ministerija ir Vyriausybė, tikrai nesikišome į konkrečių darbuotojų sąrašus, tiesiog su ekspertais buvome pateikę labai aiškų prioritetą, kad pirmoji partija turi būti skirta išskirtinai medikams ar darbuotojams, kurie tiesiogiai susiję su COVID-19 ligos gydymu ir veikimu karštuose taškuose“, – žurnalistams trečiadienį sakė A. Dulkys

Atsakyti

Tuek, kad tas covidas ne tik plaučius  puola

Atsakyti

Tau reikia plaucius paklausyti, Piene. 

Kad visai jokio kosulio 🤔

Atsakyti

Taip, gaila, kad tarp medikų irgi gyvulių ūkis. Ministras irgi įvertino, kad buvo nesilaikyta nustatytų prioritetų:

„Mes, ministerija ir Vyriausybė, tikrai nesikišome į konkrečių darbuotojų sąrašus, tiesiog su ekspertais buvome pateikę labai aiškų prioritetą, kad pirmoji partija turi būti skirta išskirtinai medikams ar darbuotojams, kurie tiesiogiai susiję su COVID-19 ligos gydymu ir veikimu karštuose taškuose“, – žurnalistams trečiadienį sakė A. Dulkys

Kas pripuole tas...Idomu gal seimos gyd. gave gyvai konsultuos...

Atsakyti

Aš pamodeliuoju mintyse situacijas, ką aš turėčiau daryti. Užsidaryti kambary, pasisavinti vieną iš san mazgų, nekontaktuoti. Bet ar to užtenka, kad likusių neužkrėsti? ar reikia kitą būstą kuriam laikui organizuotis, o tam pačiam gyventi negalima? Šitiek sergančių, netikiu, kad visi turi kur izoliuotis atskirai.
Matai, esme ne tik užsikrės ar ne, nes dar svarbu ir mažesni viruso kiekiai. O ir, dar iki simptomų pasidalijama tais virusais. Tai, manyčiau, nereik lazdos perlenkt... 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 30 gruodžio 2020 - 19:22

Kad visai jokio kosulio 🤔

O ką šeimistas į tai? Ta prasme ar gali būt covid?

Atsakyti

O apie plauciu uzdegima raso kad ir be kosulio gali buti :hmm: Man jau neramu butu...turi neigiama covid tyrima, negali tikrai poliklinika priimt?

Atsakyti

Kas pripuole tas...Idomu gal seimos gyd. gave gyvai konsultuos...
Tai paaiškino, kad pagal sąrašus kažkas neatvyko, o reikėjo greit, tai ir paskiepyjo. O pseudo žurnaliatams mažiau reiktų kelt šaršalo.

Manau reikšmingiau dabar nulūžės NVSC paštas, nes nebeįmanoma duomenimis dalintis. O nulūžo, nes kažkoks "pyp" virusą į sistemą instaluavo per durnumą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 30 gruodžio 2020 - 19:26

Tai paaiškino, kad pagal sąrašus kažkas neatvyko, o reikėjo greit, tai ir paskiepyjo. 

As kazko panasaus klausiau?

Atsakyti

Tai paaiškino, kad pagal sąrašus kažkas neatvyko, o reikėjo greit, tai ir paskiepyjo. O pseudo žurnaliatams mažiau reiktų kelt šaršalo.

Manau reikšmingiau dabar nulūžės NVSC paštas, nes nebeįmanoma duomenimis dalintis. O nulūžo, nes kažkoks "pyp" virusą į sistemą instaluavo per durnumą. 

Jie kaip mano mažius, visada paaiškinimą turi  :aggressive:​ 

Atsakyti

Taip, plauciu uzdegimas buna be kosulio. 

Atsakyti