Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cia nelygybe moteru nenaudai. Palei 50 reta gali gimdyti, o vyrai dar pilnai pajegus apvaisinti. 

Atsakyti

Neabejoju, kad uzaugins, nebent kokia pikta liga. O jaunoji jei paliks, tai ir vaika pasiims :D

Tai kad jaunajai bus apie 30, kai jis bus jau viena koja 7-oj dešimtyje. Dabar tai dar gerai, bet laikas eina tai jau labai vyriškio nenaudai. o 40metė bus pačiame žydėjime, kai jis bus jau labai pagyvenęs. Netikiu, kad tokios santuokos laikosi ilgai, per didelis metų skirtumas. Paskui taps  senuko slaugytoja, kai bus dar jauna.

Čia mano nuomonė. Yra gal ir kitokių pavyzdžių, bet aš jų nežinau, o priešingus- taip.

Atsakyti

Tai kad jaunajai bus apie 30, kai jis bus jau viena koja 7-oj dešimtyje. Dabar tai dar gerai, bet laikas eina tai jau labai vyriškio nenaudai. o 40metė bus pačiame žydėjime, kai jis bus jau labai pagyvenęs. Netikiu, kad tokios santuokos laikosi ilgai, per didelis metų skirtumas. Paskui taps  senuko slaugytoja, kai bus dar jauna.

Čia mano nuomonė. Yra gal ir kitokių pavyzdžių, bet aš jų nežinau, o priešingus- taip.

Sita santuoka ir as netikiu. Nebenormalus skirtumas. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 01 08, 21:09)
<p>Del to vaiko tai jokio siaubo, bet amziaus skirtumas tai ziaurus. </p>

Nu jo, skirtumas žiaurokas. Bet dar žiauriau atvirkštinis skirtumas - kai moteris kokiais 20 m vyresnė. Moterį tai suprantu - jaunas eržiliukas gal ir nieko, bet vyro... Nu niekaip nepavyksta suprast biggrin.gif
Atsakyti

Cia nelygybe moteru nenaudai. Palei 50 reta gali gimdyti, o vyrai dar pilnai pajegus apvaisinti. 

Pamiršti, kad vyrai dažnas greičiau nusensta, nei moteris.  O padaryti vaikų - tai dar ne rodiklis. Bomžai irgi gali.

Atsakyti

Nors.. tokios santuokos vis tiek išlieka kažkiek ilgiau, nei priešingai, kai moteris gerokai vyresnė už vyriškį.  Ten tai   garantuotai laikinas dalykas.

Atsakyti

Bet blin blin, jis toks pedantas, taupus, skupus net, o ji tikia vejavaike mergaite... aria toj sodyboj, kaip arklys, malkas kapoja... nesuprantama, kas ja nese i ta galera.... 

Atsakyti

Nu tai atsičiuchins,dar kol pati vaikas tai nelabai susivokia. O taip ūit neturėtų.manipuliuoja jis ja gal.

Atsakyti

O dar Gaile sake, kad taip nebus.

https://www.facebook...34542596671229/

Atsakyti

Nu tai atsičiuchins,dar kol pati vaikas tai nelabai susivokia. O taip ūit neturėtų.manipuliuoja jis ja gal.

tai jau keturis metus manipuliuoja.. vaika uzsistate... nesuvokiu. 

Atsakyti

Nors.. tokios santuokos vis tiek išlieka kažkiek ilgiau, nei priešingai, kai moteris gerokai vyresnė už vyriškį.  Ten tai   garantuotai laikinas dalykas.

Kai kurios issilaiko - Macronai, Galkinas su Pugaciova, Santuokos is isskaiciavimo daznai patvarios buna.

Atsakyti

*** Sėlija, 08 Sau 2021 - 21:29, parašė: tai jau keturis metus manipuliuoja.. vaika uzsistate... nesuvokiu.
Tai ir 10m tai galj trukt.o gal jinai šiaip atsilupus.
Atsakyti