Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

LavinaX, 08 Sau 2021 - 23:16, parašė: Tai taip, faktas, čia tik pastebėjimas. Nemanau, kad ilgai jie išbus kartu. Jam į pensiją ne už kalnų, o ji kas, jauna, simpatiška.
Ir aš pažiūrėjau.ji atrodo jauna,jis atrodi nei kiek nejaunesnis.pažėk tą nuotrauką kur iš arti,tik veidai.
Atsakyti

Tai taip, faktas, čia tik pastebėjimas.

Nemanau, kad ilgai jie išbus kartu. Jam į pensiją ne už kalnų, o ji kas, jauna, simpatiška. 

Na, kur jau ne už kalnų. :)​  Kokie 15 metų dar.

Atsakyti

Na, kur jau ne už kalnų. :)​  Kokie 15 metų dar.

Ir aš pažiūrėjau.ji atrodo jauna,jis atrodi nei kiek nejaunesnis.pažėk tą nuotrauką kur iš arti,tik veidai.

Ai net nežinau, dar kartą peržiūrėjau foto, nu kvailas diedas per visą pilvą. Įsivaizduoja, kad yra jaunas fainas ir žavus... nu taip, toks ir yra savo amžiaus damai, bet ne tam vaikui.

Atsakyti

Butent. Jis zavus savo amziaus, nu ok, tegul 10 metu jaunesnei damai.

Bet ne 30_ties.

Jo dukrai tuoj 30,sunui 25.

Zmonai 21..

Atsakyti

Kad net man jis senas atrodo😁

Atsakyti

Kad net man jis senas atrodo😁

As ji maciau paskutinisyk gal pries kokius 7 metus. Apie akis vien rauksles. Foto nesimato. Is toli jo, nieko neprikisi. 

Atsakyti

Ne tai ,kad raukšlės.tiesiog nu matosi tas amžius.jis kažkaip matosi.

Atsakyti

Bet ne 30_ties.

Jo dukrai tuoj 30,sunui 25.

Zmonai 21..

Bet jaučiasi jaunas :)

Atsakyti

Bet jaučiasi jaunas :)

Na tai gerai. Jaučiasi jaunas, mylimas, geidžiamas. Ko jam daugiau dabar reikia iki laimės. Ar jam mąstyti, kad po 15 metų pensija bus - tai kam tuos 15 metų būti laimingam, geriau lauksiu tos pensijos vienišas ir paniuręs, nes kai ta pensija ateis, galbūt mano kevirtoj dešimty esančiai žmonai būsiu nebereikalingas  :) 

Atsakyti

Bet ne 30_ties.

Pasirodo žavus ir gerokai jaunesnei  :D​ 

Atsakyti

Prasidejo viskas nuo to, kad ji ji isimylejo is tikro. 

Atsakyti

Na tai gerai. Jaučiasi jaunas, mylimas, geidžiamas. Ko jam daugiau dabar reikia iki laimės. Ar jam mąstyti, kad po 15 metų pensija bus - tai kam tuos 15 metų būti laimingam, geriau lauksiu tos pensijos vienišas ir paniuręs, nes kai ta pensija ateis, galbūt mano kevirtoj dešimty esančiai žmonai būsiu nebereikalingas  :)

manau, kad savo  pensijinio amžiaus jis kartu nesulauks.

Kol kas, jis žinoma, "ant bangos". Semiasi jėgų iš jaunos partnerės. Betgi kokios iliuzijos dėl tokios santuokos?

Kokie interesai kartu? seksas, vaiko ar daugiau vaikų auginimas. Kol moteris neatsipeikės, kad yra išnaudojama tam tikra prasme. Nes taip yra, manau.

Atsakyti