Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O jei rimtai.tai žinau,kad jina nori Martens batų,bet nedrįsta pasakyt.tai einu kalbint vyrą,kad susimestumėm per pusę🙈

Atsakyti

O jei rimtai.tai žinau,kad jina nori Martens batų,bet nedrįsta pasakyt.tai einu kalbint vyrą,kad susimestumėm per pusę🙈

bet ji kainuoja tai daf*** ir dar biškį  :hmm:​ 

Atsakyti

Turiu  Douglas dovanu cekiu, narsau puslapius,  bet nieko nereikia, kaip tycia. Sudomino  https://www.douglas....c-cream-spf-50/pudra, bet kol kaukiu sezonas,  pudromis  nesiteplioju.  Beveik.

aš irgi tik truputį tepliojuosi.

tokiose pat paieškose, ieškau pravedimų akims, vandeniui atsparių, pilkos spalvos. Misija, atrodo, neįmanoma.

Atsakyti

marco'polo, 10 Sau 2021 - 17:09, parašė: bet ji kainuoja tai daf*** ir dar biškį :hmm:
Vintede radau.🤣 Ir tai brangiai ,už 100.sakau po 50 susimeskim,a?🤣
Atsakyti

Kiek sukakojo sūnui?

26.Seniuks jau. 

Atsakyti

Taviskes irgi tokios mazakojes? 

Atsakyti

*** Sėlija, 10 Sau 2021 - 17:21, parašė: Taviskes irgi tokios mazakojes?
Nu jo.jos iš vis mažos.už mane mažesnės.į drakoniuką dedu viltis😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 sausio 2021 - 17:24

Priedas  Screenshot_20210110-173928_Chrome.jpg   67,28KB   0 Parsiųsta kartųKažko tokio?

Atsakyti

aš irgi tik truputį tepliojuosi.

tokiose pat paieškose, ieškau pravedimų akims, vandeniui atsparių, pilkos spalvos. Misija, atrodo, neįmanoma.

Niekada nesu turejusi pravedimu akims, tai flomasteriai-plunksneles, ane?  Jei paryskinu , tai   virsutini  voka is vidaus,  po blakstienu augimo linija, tamsiai rudu piestuku. :)

Atsakyti

Permanentas pas mane. Jau pablukes. Riebi oda, ilgai nelaiko. 

Atsakyti

26.Seniuks jau. 

PenCinyks  :D  :D  :D sveikinimai mamukui  :4u:

Atsakyti

Niekada nesu turejusi pravedimu akims, tai flomasteriai-plunksneles, ane?  Jei paryskinu , tai   virsutini  voka is vidaus,  po blakstienu augimo linija, tamsiai rudu piestuku. :)

tai ir teisingai darai.

Aš naudoju  flomasterių tipo. Kadangi esu blyškiaveidė, nežiūrint, kad tepliojuosi pudra, tai juodas man netinka, labai kontrastuoja, tai eiškau pilko arba rudo.

Braukiu tik viršutinį voką, o ties apatiniu pabraukiu labai neryškiu pilku akių pieštuku. Anksčiau apvesdavau akis, bet jau senokai to nebedarau, nes matau, kad mane sendina.

permanentą vokams daryti bijau dėl skausmo, niekaip per save neperlipu.

Atsakyti