O jei rimtai.tai žinau,kad jina nori Martens batų,bet nedrįsta pasakyt.tai einu kalbint vyrą,kad susimestumėm per pusę🙈
O jei rimtai.tai žinau,kad jina nori Martens batų,bet nedrįsta pasakyt.tai einu kalbint vyrą,kad susimestumėm per pusę🙈
bet ji kainuoja tai daf*** ir dar biškį
Turiu Douglas dovanu cekiu, narsau puslapius, bet nieko nereikia, kaip tycia. Sudomino https://www.douglas....c-cream-spf-50/pudra, bet kol kaukiu sezonas, pudromis nesiteplioju. Beveik.
aš irgi tik truputį tepliojuosi.
tokiose pat paieškose, ieškau pravedimų akims, vandeniui atsparių, pilkos spalvos. Misija, atrodo, neįmanoma.
marco'polo, 10 Sau 2021 - 17:09, parašė: bet ji kainuoja tai daf*** ir dar biškįVintede radau.🤣 Ir tai brangiai ,už 100.sakau po 50 susimeskim,a?🤣
Kiek sukakojo sūnui?
26.Seniuks jau.
Taviskes irgi tokios mazakojes?
*** Sėlija, 10 Sau 2021 - 17:21, parašė: Taviskes irgi tokios mazakojes?Nu jo.jos iš vis mažos.už mane mažesnės.į drakoniuką dedu viltis😁
Screenshot_20210110-173928_Chrome.jpg 67,28KB
0 Parsiųsta kartųKažko tokio?
aš irgi tik truputį tepliojuosi.
tokiose pat paieškose, ieškau pravedimų akims, vandeniui atsparių, pilkos spalvos. Misija, atrodo, neįmanoma.
Niekada nesu turejusi pravedimu akims, tai flomasteriai-plunksneles, ane? Jei paryskinu , tai virsutini voka is vidaus, po blakstienu augimo linija, tamsiai rudu piestuku.
Permanentas pas mane. Jau pablukes. Riebi oda, ilgai nelaiko.
26.Seniuks jau.
PenCinyks
sveikinimai mamukui
Niekada nesu turejusi pravedimu akims, tai flomasteriai-plunksneles, ane? Jei paryskinu , tai virsutini voka is vidaus, po blakstienu augimo linija, tamsiai rudu piestuku.
tai ir teisingai darai.
Aš naudoju flomasterių tipo. Kadangi esu blyškiaveidė, nežiūrint, kad tepliojuosi pudra, tai juodas man netinka, labai kontrastuoja, tai eiškau pilko arba rudo.
Braukiu tik viršutinį voką, o ties apatiniu pabraukiu labai neryškiu pilku akių pieštuku. Anksčiau apvesdavau akis, bet jau senokai to nebedarau, nes matau, kad mane sendina.
permanentą vokams daryti bijau dėl skausmo, niekaip per save neperlipu.