Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O man kažkaip nevalyvumo įspūdis susidaro kaip matau žmones su daugkartinėm ,kad ir kokie ten blizgučiai bebūtų.blizgučiai dar blogiau,sunkiau prižiūrėt.🤣

Tai pirmas įspūdis toks ir susidaro.

Bet kiek matau su nuskudurintom vienkartinėm, matosi ne vieną kartą jau naudotom. Juk kai kurie iki šiol naudoja tik todėl, kad yra reikalavimas, o ne dėl savo saugumo.

Atsakyti

Man kažkaip labiau rikėtina,kad žmonės kaukes keičia,o ne  kaskart ten labai jau dezinfekuoja ir lygina visaip.

Atsakyti

Man kažkaip labiau rikėtina,kad žmonės kaukes keičia,o ne  kaskart ten labai jau dezinfekuoja ir lygina visaip.

O kas čia su tavim ginčijasi? Aš tai ne. Ir išvis tai ne diskusijų objektas tos kaukės, reikia džiaugtis, kad žmonės jau neburba ir įprato.

Tik pasidalijom, kas ką nešiojam. Man tai jokio skirtumo kas ką, svarbu, kad aš sau saugumą susikuriu. Ar tariamą, ar tikrą, čia jau kitas klausimas.

Atsakyti

Tai čia manau ir yra diskusijos eamė.kiek tariamas ,kiek tikras

.aš pvz pamačius tuos briliantus,pagalvočiau,kad nežinia kiek ten apsnargliuota🤣

Atsakyti

Lyg ir neteko matyti lauke kaukiu su blizguciais, karoliukais, bet kaip ivaizdzio dalis, fotografuojantis kokiai "zvaigzdutei" prie sieneles ar instagrame, man suprantama. Lauke juokingokai atrodytu.  

Atsakyti

Tai čia manau ir yra diskusijos eamė.kiek tariamas ,kiek tikras

.aš pvz pamačius tuos briliantus,pagalvočiau,kad nežinia kiek ten apsnargliuota🤣

Aš šitą vaizdelį pateikiau ne kaip kaukių saugumo pavydzdį, o kaip kai kuriems žmonėms svarbu jų išvaizda,  esmė net ne briliantai, o priderinimas ir prie skrybėlės, šilko tekstūra, ta pati spalva, bordinė. Buvo dar kažkas tokio. Tas įspūdis, kad ir covido akivaizdoje žmonės nori būti stilingi. Ir matyt, kad tas covidas dzin, jei svarbu tokie akcentai.

Atsakyti

Nu supratau.bet aš vistiek zarazų irštvą ten matyčiau,ir toliau nebegalvočiau🤣

Atsakyti

Turiu  Douglas dovanu cekiu, narsau puslapius,  bet nieko nereikia, kaip tycia. Sudomino  https://www.douglas....c-cream-spf-50/pudra, bet kol kaukiu sezonas,  pudromis  nesiteplioju.  Beveik.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 10 sausio 2021 - 16:42

Surūgėlės gimtasdenis.ieškau dovanos,knygą jau gavau už 1eurą ,o siuntimas du🤣

Kaži gal ir užteks😁

Atsakyti

Surūgėlės gimtasdenis.ieškau dovanos,knygą jau gavau už 1eurą ,o siuntimas du🤣

Kaži gal ir užteks😁

Aisku, uzteks.   :B  Da siuntimo kainos ceki pridek. :D

Atsakyti

Sian sunaus gimtadienis. Gavo is panos kazkokia knygute- ceki, kur gali pasirinkti viena pramoga is 50.Galioja 12 men. Nu ten visokios pramogos. 

Atsakyti

Sian sunaus gimtadienis. Gavo is panos kazkokia knygute- ceki, kur gali pasirinkti viena pramoga is 50.Galioja 12 men. Nu ten visokios pramogos. 

Kiek sukakojo sūnui?

Atsakyti