Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano ciūcka tai vakar išėjo su batais. Šiaip, aš ją jau nuo -10 apaunu. Tai jau kelias dienas ji su tais batais vaikšto. Nu ir vakar užsispyrė -neis. Ai, galvoju, o gal nieko tokio tas -15, gal jai viskas čiki, gal čia aš tik išsigalvoju, kad tam ciūcikui reik tų batų. Nu ir nuėmiau, kad jau nepaėjo su batais. Nu ir ką, 1 minutėlę paėjo ir dėjo verkt. Staigiai paėmiau, sušildžiau tas kojytes su rankom, vėl atgal uždėjau batus. Laiminga lakstė. Patogu jau buvo, viska  :oh: Šiandien su batais irgi patogu  buvo  :D

O su megztiniu iš merino vilnos ji į lauką eina nuo +7 gal kokių... aš pati numezgus su ilgom rankovėm visom keturiom jai 😄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 17 sausio 2021 - 14:47

Šunims aprengiau storiausius megztinius. Junioras spokso ir net pasiusiot aprengtas nemoka. Jis du metus pas mane, bet nepatyrė tokių šalčių.

Atsakyti

Laiminga lakstė. Patogu jau buvo, viska  :oh: Šiandien su batais irgi patogu  buvo  :D

O su megztiniu iš merino vilnos ji į lauką eina nuo +7 gal kokių... aš pati numezgus su ilgom rankovėm visom keturiom jai 😄

Kas per batukai? Savos gamybos?

Mūsų šuo tai labai nustebęs, niekur nelekia, iškart atgal grįžta, šąla pėdos. Nors šiaip tai yra šuo darbininkas, visko matęs. :)​ 

Atsakyti

Seniai ruosiuos batus nupirkt, bet bijau dydzio nepataikyt. Maniske tai, nanau, nesiotu. 

Atsakyti

Jo, Pinot, savos gamybos ir batai. Ten tiesiog avies vilna dar MB močiutės verpta. Žodžiu, numezgiau aš jai pastebėjus, kad ji negali šalčio atlaikyti. Atrodė laikiną variantą padariau, bet jau kokia ketvirta žiema naudojam. Pernai tik nereikėjo.

Atsakyti

Jo, Pinot, savos gamybos ir batai. Ten tiesiog avies vilna dar MB močiutės verpta. Žodžiu, numezgiau aš jai pastebėjus, kad ji negali šalčio atlaikyti. Atrodė laikiną variantą padariau, bet jau kokia ketvirta žiema naudojam. Pernai tik nereikėjo.

bet tai kokia tu auksarankė. 

Aš esu savo ankstesnei šunei kažkada liemenę pasiuvus, bet  batukų nesugebėčiau niekaip.

Įdomu, ar yra tokių dalykų pasiekiamų pardavime?  

Fėja, o kaip tie batukai nenusmunka nuo pėdučių? Gumytės yra?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 17 sausio 2021 - 15:59

Bandysim dėt vaiko kojines, nes ryte po kelių min nebepaėjo, vos iki laiptinės parstriksėjo ant 3 kojų 🙄 gal ir aprengt reiks, jei dar tilps į jaunystės rūbus 🤭

Atsakyti

Mano kieme  maciau visi seimininkai vedziojo po pusnis be batu savo ciuciukus, vienas su kailinukais buvo. As kaip cekava zose - kol sukiojausi prie plytos, visas kiemas kaip ant delno.  :D  Vaikis ejo savo drundalieto uzkurti,  dar  klausimas , ar uzsives ryt ryte. Sake, zeurei salta. As nosies nekisau siandien, noro jokio. 

Tuo tarpu Vilniuje....   :)   https://www.delfi.lt...s.d?id=86252403As gal nenormali, bet dideliu salciu kaip ir dideliu karsciu netoleruoju. Noriu pavasarioooooooo!....

Atsakyti

Tuo tarpu Vilniuje....   :)   https://www.delfi.lt...s.d?id=86252403  

Su tokiais mūsų tautiečiais sėdėsim karantine ne tik iki balandžio...

Atsakyti

bet tai kokia tu auksarankė. 

Aš esu savo ankstesnei šunei kažkada liemenę pasiuvus, bet  batukų nesugebėčiau niekaip.

Įdomu, ar yra tokių dalykų pasiekiamų pardavime?  

Fėja, o kaip tie batukai nenusmunka nuo pėdučių? Gumytės yra?

Aha, ten užvyniota silikonine gumute. Nieko ten mandro. Aš ant staigio kažkada juos sukurpiau, net skirtingo pločio ten tie batai, nes nu buvo blogi reikalai tą žiemą su ėjimu lauke prie šalčio. Ir aš taip staigiai pabandymą padariau, kurį va, nešioja jau nemažai tų žiemų. Bet nedaug reikia. Porą savaičių maximum turbūt yra buvę, kad reiktų. Žiūrėkit, jau antradienį bus pliusas. Gal daugiau ir nereiks tų batų. Duok Dieve.

Iš parduodamų, tai man reiktų vis tiek kažką chimičint, nes tikrai nukristų. Plonos tos kojytės, vos ne kaip nykštys. 

Aišku, norėčiau nusipirkti, bet nesu radusi mažiausių pardavime. Ai, matyt, ne itin ieškojau.... bet va taip papultų mažiukai kokie, paimčiai, o paskui jau žiūrėčiau, ką galima būtų padaryti 😄

Atsakyti

O Aliexpresse  nera ?  Aisku, kol atsius, ateis pavasaris, bet ateiciai.

Atsakyti

O Aliexpresse  nera ?  Aisku, kol atsius, ateis pavasaris, bet ateiciai.

Tai va, kažkaip nepažiūriu.

O LT tai apskritai man vaizdas susidaręs, kad myždina tuos mažiukus namuose, ar ką. Nelabai aš tokių matau žiemomis, o pavasariais išlenda iš namų. Pasijautė man tokia tendencija, bent jau Šilainiuose. Tai toks vaizdas ir nepaklausi prekė, nors manau, turėtų kaip tik būti labai paklausi tokių mažiukų turėtojams.

Atsakyti