Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

[url="https://www.google.com/amp/s/www.alfa.lt/amp/straipsnis/10376435/volfas-mesingas-zmogus-zinojes-savo-mirties-data"]https://www.google.com/amp/s/www.alfa.lt/amp/straipsnis/10376435/volfas-mesingas-zmogus-zinojes-savo-mirties-data[/url] Man rodos aš radau nemokwmą straipsnį,kuris dabar yra mokamas? Tik prieš 10 metų įdėtas.

Nu arba panašus,bet nemokamas😀

O kur jis mokamas?

bet šiaip apie Mesingą yra ne vieną kartą rašyta.

Bet tai koks liapsusas šitam straipsnyje yra. Būdamas žydas jis "skaitė koraną' ir įsimindavo po šešis psl. Rabinas gyrė. Žydai ir Koranas? Žydai talmudus skaito.

Atsakyti

Kadangi skaitau delfi+, tai galiu palyginti, kad tai du skirtingi straipsniai, dabar skaitau mokamą, visiškai skirtingas.

Atsakyti

Apie Mesinga esu seniau domejusis. Ypatingas zmogus buvo, ir taip, Koranu irgi domejosi. 

Atsakyti

Apie Mesinga esu seniau domejusis. Ypatingas zmogus buvo, ir taip, Koranu irgi domejosi. 

Nesiginčysiu. Jis galėjo domėtis daug kuo, bet paskaityk tą nemokamą straipsnį.  Minimas vaikiškas amžius, skaitymas, rabinas ir koranas. Pabrėžiama vaiko sugebėjimai įsiminti. Judaizmas ir islamas nėra suderinamas dalykas, o kalbama apie vaiko amžių, mokymąsi, o ne tai kuo jis domėjosi.  Liapsusas. Rabinas negalėjo vaikui duoti mokytis Korano, negi neaišku.  

Atsakyti

Nu tai pripainiota kokio diletanto raseivos. 

Atsakyti

Nu tai pripainiota kokio diletanto raseivos. 

na tai būtent tai ir noriu pasakyti.

Atsakyti

Pradžia ta pati buvo.apie lunatizmą ir kojas bliūdely.

Atsakyti

Vakar mb išskalbė užuolaidas. Drėgmė bute pakilus buvo nuo 34 iki 38, dabar 35 🤣 Man diskomfortas kai įpratus, kad laikosi apie 60

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 sausio 2021 - 10:24

Pas mus tai nezinau kiek, bet tikrai per sausa. Karsta namuose belekaip. 

Nama apsiltino, radiatorius, vamzdzius pakeite, bet sildymo sistema dar nepakeista. Pasireguliuot dar negalim, tai kepam... 

Atsakyti

Pas mus 20, nekepam

Atsakyti

Pas mus 20, nekepam

O reguliuot galit patys? 

Atsakyti

Pas mus tai nezinau kiek, bet tikrai per sausa. Karsta namuose belekaip. 

Nama apsiltino, radiatorius, vamzdzius pakeite, bet sildymo sistema dar nepakeista. Pasireguliuot dar negalim, tai kepam... 

O kaip ji bus pakeista? Turi galvoje, sureguliuoti tik reikia iš centrinio, ar kaip?

Atsakyti