Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne dar.tik liepė susimokėt už tai.paskiepijom ,po mėnesio ta procedūra.

Atsakyti

Bet tai kokie jūs įdomūs, vardai labai originalūs! 😁

Atsakyti

LavinaX, 19 Bal 2020 - 10:24, parašė: Bet tai kokie jūs įdomūs, vardai labai originalūs! 😁
Aš irgi taip manau.😎
Atsakyti

Jau net didziosios zyvys diedo darbo akvariume vardus turi. 

Margo, Kukas ir Džonis :D​ 

Atsakyti

Keista, kad net mažoji vardo nerenka. Juk net žaislams vaikai mėgsta vardus duoti. 

Atsakyti

Manau, kad vaikai isrinke ta varda, o Intemora tik atkakliai kate vadina. 

Atsakyti

Tai laukinis katinas buvo, ar deze lauke? 

Katinas naminis, bet jį šuo augino, tai reikalų atlikt pasiprašydavo ir išeidavo į lauką. Grįžęs pasiprašydavo, kad įleistų. Per dieną nieko nepridirbdavo.

Atsakyti

Visai ne,niekad bendro sutarimo nebūna arba nelimpa.

Tai taip ir lieka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 balandžio 2020 - 10:28

Katinas naminis, bet jį šuo augino, tai reikalų atlikt pasiprašydavo ir išeidavo į lauką. Grįžęs pasiprašydavo, kad įleistų. Per dieną nieko nepridirbdavo.

Na kaip kam geriau. Iškapstyti gėlynai, lysvės, veja su paslėptomis kauburėliuose bombomis man atrodo mažiau patrauklu nei kraiko dėžutė ir tvarka kieme.

Atsakyti

Aš kates myliu, bet nesiryžtu turėti vien dėl tos kraiko dėžutės namuose. Įvairūs niuansai mane atbaido. Mūsų laukinė katė, kuri gyveno namelyje prie namo, tai buvo be galo tvarkinga, kažkur tuos reikalus tvarkydavo tolimiausioj vietoj, nei karto nesu kažko radus.

Arba jei katė reikalus tvarko naktį, tai koks kraikas paslėps tą kvapą, kad ir kokiam tolimam kampe kraiko dėžutė būtų. Ką, reikia keltis ir tvarkyti? be to, aš kvapams jautri. Nežinau.  Šunį paėmei ir pavedžiojai  pagal taisykles, namie nėra to kvapo.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 04 16, 23:15)
<p>As Outlander dakalineju 4 sezona, nes buvai plaleidus. Ir lauksiu 5 kol atsiras. </p><p>To tik 8 serijos kolkas.</p><p></p>

tai kad jau yra 5 sezonas..net 6 serijos smile.gif
Atsakyti

Nu,pinot,neperlenk lazdos.yra gi tų kraikų visokių,silikoniniai.ir tt.nu ir tos dėžutės nebūtina prie lovos laikyt.😁 Tfu,išsigandau.galvojau vėl katę praganėm.po to radom, po dviejų valandų intensyvių paieškų ,patalynės dėžėj.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 balandžio 2020 - 14:25