Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tai sakau,kad žaisliukų, visko yra.o ar tai katės žaisliukas ar plunksna,ar maišelis ar saldainio popieriukas,jai dzin.nes čia katė. Lyg aš pirmą kart katę matyčiau. Ana katė turėjo draskyklę,bet draskė staktą.

Tai turbut per velai ta draskykle atsirado. Is pat pradziu ji turi buti, ir dar katei reik parodyr, kad smagu ta draskykle draskytu.O ne kai jau prie staktos pripratus. 

Atsakyti

Atsiraso senai,čia galima visokių teorijų išvedžiot,bet katė yra katė.ji ne žmogus. Kaip žmonės iš vis be jokių draskyklių ir spec žaislų augindavo tas kates,visi šitie navarotai šiaip paįvairinimui,ir verslas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 balandžio 2020 - 18:07

Tai ir sunis prie budos augindavo. Ir vandeni is suliniu semdavo. 

Bet dabar yra didesnes galimybes tiek zmonems, tiek gyvunams smagiau  gyvent. Gi ne del peliu gaudymo kate parsivezet. 

Atsakyti

Aš apie namines kates,ne apie pelių gaudytojas,visa tai dėl žmonių sugalvota,ne dėl kačių.jos ras į ką pasidraskyt ir nepadėkos už spec žaiskus ar spec draskyklę.nes joms dzin,bile yra į jmką padrakyt,o geriausias žaiskas maišelis ar saldainio popieriukas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 balandžio 2020 - 18:37

Aš apie namines kates,ne apie pelių gaudytojas,visa tai dėl žmonių sugalvota,ne dėl kačių.jos ras į ką pasidraskyt ir nepadėkos už spec žaiskus ar spec draskyklę.nes joms dzin,bile yra į jmką padrakyt,o geriausias žaiskas maišelis ar saldainio popieriukas.

Intemora, tu kartais mėgsti apsimesti buka ir rašai kaip provokuojantis delfio komentatorius -niolikinis.

Nes tavo amžiaus ne gluškaimy gyvenanti  šiuolakinė moteris negali taip samprotauti kaip jos bobutė iš vienkiemio. Netikiu, kad toks tavo mąstymas.

Atsakyti

Tai jos ras i ka pasidraskyt, tik ar tau tai patiks? Draskykle butu budas ja isviliot.

Del zaislu neturiu nuomones, mano nei viens suo ju nemegsta, nezaidzia nei su kamuoliukais. O labai daug prieglaudos sunu dievina tuos kamuoliukus. 

Atsakyti

Pinotija, 19 Bal 2020 - 19:44, parašė: Intemora, tu kartais mėgsti apsimesti buka ir rašai kaip provokuojantis delfio komentatorius -niolikinis. Nes tavo amžiaus ne gluškaimy gyvenanti šiuolakinė moteris negali taip samprotauti kaip jos bobutė iš vienkiemio. Netikiu, kad toks tavo mąstymas.
Tumane irgi dažnai nustebini.ne ,aš ne niolikinė,tiesiog esu prieš išsikalinėjinus ir gybūnų sužmoginimus ir .katė yra katė.ar su draskykle ar be.čia tik mano stakta gali nukentėt be draskyklės,o ne katė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 balandžio 2020 - 19:24

Tai katei vieta palovėj, dar geriau rūsyje, kur ji turi peliaut, muses gaudyt ar dar ką ten senobiškai daryt.

Šuniui vieta prie būdos pririštam, su aliumininiu suskretusiu bliudu. Nes tai tik šuo. Ir paskirtis - loti, jei kas prisiartina.

Jei katė atsiveda nesankcionuotų kačiukų, skandint juos kibire? Nes tai tik gyvūnas, nesužmoginkim.  Tas dingo, bus kitas.

Kas buvo įkalta į tėvų galvą nuo vaikystės, to neišnaikinsi.

Ar ir tavo vaikai taip mąstys?

Atsakyti

Nieks jos po lova nekiša.ir stengiasi iškrapšyt.Bet ar pirktiniai dalykai  ar naminiai,įdomūs katei;tai nekeičia esmės.nes tai katė.

Atsakyti

Nieks jos po lova nekiša.ir stengiasi iškrapšyt.Bet ar pirktiniai dalykai  ar naminiai,įdomūs katei;tai nekeičia esmės.nes tai katė.

O tai kokiu tikslu įsigyjama ta  "tik katė" ? Atsakyk neišsisukinėjus, kodėl?

Atsakyti

Nu as ir nesuprantu, kam to gyvuno, i kuri labai nesinori investuoti, juo uzsiimti ir pan. 

Atsakyti

Pinotija, 19 Bal 2020 - 20:47, parašė: O tai kokiu tikslu įsigyjama ta "tik katė" ? Atsakyk neišsisukinėjus, kodėl?
Neužsikabink už to tik,akcentavau,kad tai ne žmogus,o katė.žmonės perka tas draskykles ir žaisliukus,nes tai jiems teikia malonumą,ne katei.katė gali puikiau jaustis spintoj ,o ne spec gulte,nes jos ne žmonės,jos nesupranta,kad va šitas spec yra krūčiau už kažką jai pritaikytą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 balandžio 2020 - 19:58