Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Baigiu savianalizę, labanakt 😁

Atsakyti

Kokia tu brandi buvai 18os - seima jau zaidei. :)  As tokio amziaus jokios seimos nenorejau nei zaist nei realybeje tureti, kaip tik universitete atradau ta laisve bendrauti, selti su kursiokais, susipazinti su  gan idomiais zmonemis,  turejau  ekstravertiska, net per daug komunikabilu drauga, gal kiek per valdinga mano akimis, jis buvo ir diskoteku vedantysis, ,  pamaciau ta kitoki pasauli, anksciau man nezinoma.  Tokioje aplinkoje jauciausi puikiai, nors buvau intraverte. Nu o ka toje mokykloje - viskas grieztai, reiklavimai, vertinimai, geros mokines  sindromas, nenuvilti teveliu, mokytoju.  :D  Nera jokiu sentimentu šūlei ir klasiokams.

Man lygiai tas pats. Bet 20 jau susupazinau su exu, nu ir prasidejo seimos zaidimas. 

Atsakyti

Lavinax, keičiasi tas vyraujantis tipas. Būna taip. 

Pas mane tikrai pasikeitė ksžkirk. Dabar žmonės nepasakytų, kad aš intravertė :) bet pati tą žinsau, kad edu labiau intravertė  bet nebe visiška, nes būt visiška gyvent trukdė  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 sausio 2021 - 22:48

Labas.

O man tai atvirkščiai, kai susipažinau su MB, tai smagiausi tūsai ir prasidėjo. Ir net kai apsiženijom, su draugais labai tūsavojaus. MB išleisdavo. 

Dabar labai labai intravertiška pasidariau. Dar mokykloj testavausi, tai išėjo, kad intravertė esu. Bet paskutinieji penki metai, taip išreikšti intravertiškumu. Man bet koks gyvas bendravimas su kitais žmonėmis kančia. Va dabar mamą sakiau atsivešiu pas save į svečius, nes jai liūdna. Tai man ir norisi ją pradžiugint ir nenoriu tuo pačiu. Nėr fainiau man, kaip būt vienai, su savo šeimyna. Savaitgalių tai konkrečiai gadintis sau nenoriu svečiais. Mamai ir parašiau, kad susitikim darbo dieną, ne savaitgalį.  :huh2: Bet jaučiu, kaip asocialė patapau. 

Atsakyti

Man tai isvis vienai geriausia namie. MB dirba iki velumos, nu taip gerai :D.

Bet tai visai nereiskia, kad asmenybes tipas pasikeite. 

Atsakyti

Man tai isvis vienai geriausia namie. MB dirba iki velumos, nu taip gerai :D. Bet tai visai nereiskia, kad asmenybes tipas pasikeite. 
Tai reiškia, kad moki prisitaikyt.

O tipą reik nustatinėt kuo normalesnės būsenos, nuotaikų, nes kitaip gaunas kreivai. Realiai tipas lyg kinta vaikystėj. Mažas vaikas gali turėt vieną, ūgtelėjęs jau kitą.

MB testai rodo, kad jis extravertas, bet pagal elgesį man jis labiau intravertas. Jis net svečių, jei nori, tai kokių 2, o 5-6 jam jau ryškiai perdaug. Nors bendravime su svetimais jam jokių bėdų nekyla. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 sausio 2021 - 10:39

Va mano exas tai extravertas visiškas ir dar energetinis vampyras  :bigsmile:​ 

Atsakyti

O pas mus taip prisnigo, kad negalėjau išvažiuoti į darbą. Reikia laukti, gal nukas, nes mačiau, kad  džipas vos pravažiavo. Tiek sniego staiga išvis nesu mačius, krūmai kaip blynai, buko šaka nulūžus. Sniegas sunkus, drėgnas ir nesiliauja. 

Atsakyti

O pas mus taip prisnigo, kad negalėjau išvažiuoti į darbą. Reikia laukti, gal nukas, nes mačiau, kad  džipas vos pravažiavo. Tiek sniego staiga išvis nesu mačius, krūmai kaip blynai, buko šaka nulūžus. Sniegas sunkus, drėgnas ir nesiliauja. 

Reik nupurtyt, nes išlaužys..

Mb atsiuntė foto su jo busu pusiau griovy. Nuslydo

Atsakyti

Nesnigo pas mus. 

Atsakyti

Tai reiškia, kad moki prisitaikyt.

O tipą reik nustatinėt kuo normalesnės būsenos, nuotaikų, nes kitaip gaunas kreivai. Realiai tipas lyg kinta vaikystėj. Mažas vaikas gali turėt vieną, ūgtelėjęs jau kitą.

MB testai rodo, kad jis extravertas, bet pagal elgesį man jis labiau intravertas. Jis net svečių, jei nori, tai kokių 2, o 5-6 jam jau ryškiai perdaug. Nors bendravime su svetimais jam jokių bėdų nekyla. 

Cia ne tas visai.Cia su amzium keiciasi tie norai. Ne i tai reik ziuret.

As niekada nemegau sveciu namuose, man neidomu. Bet mielai eidavau i svecius. 

Atsakyti

Fėja*, 26 Sau 2021 - 09:48, parašė: Labas. O man tai atvirkščiai, kai susipažinau su MB, tai smagiausi tūsai ir prasidėjo. Ir net kai apsiženijom, su draugais labai tūsavojaus. MB išleisdavo. Dabar labai labai intravertiška pasidariau. Dar mokykloj testavausi, tai išėjo, kad intravertė esu. Bet paskutinieji penki metai, taip išreikšti intravertiškumu. Man bet koks gyvas bendravimas su kitais žmonėmis kančia. Va dabar mamą sakiau atsivešiu pas save į svečius, nes jai liūdna. Tai man ir norisi ją pradžiugint ir nenoriu tuo pačiu. Nėr fainiau man, kaip būt vienai, su savo šeimyna. Savaitgalių tai konkrečiai gadintis sau nenoriu svečiais. Mamai ir parašiau, kad susitikim darbo dieną, ne savaitgalį. :huh2: Bet jaučiu, kaip asocialė patapau.
Nemėgstu svečių.tik kai jau reikia.mėgstu bendraut,bet tie prisiruošimai visokie svečiams priiimt,nebenoriu.
Atsakyti