o proproproprotėviai nei pirkių neturėjo. Po medžiu ar olose gyveno. O čia, pamanyk - stogas sulūžo ar be kažkokio niekingo lango lieki...
o proproproprotėviai nei pirkių neturėjo. Po medžiu ar olose gyveno. O čia, pamanyk - stogas sulūžo ar be kažkokio niekingo lango lieki...
Va statai, remontuoji namus ir pyst stogas nuo sniego iluzta, langa isdauzia ar dar kazkas.. Tipo dziaugsies? Nes suremontuot galima?
To pripučiamo stadijono stogas šaibom 😃 nors nukasinėjo ir šildė...
Arba medis užgriuvo ant mašinos 😃
Kam išvis tos mašinos 😃
tai aišku. Va, dar Intemora neseniai arkliais važinėjo - ir nieko. O dar kažkada visi savom kojom tik vaikščiojo - ir pamanyk, net nesibėdavojo...
Čia gi ne spie tave konktečiai,vat apie nulūžusią kažkieno arba niekieno šaką 😀
Nu negi tikrai🙄
Taigi sakau,kad jei mano stogas įlūžtų ,tai aišku,kad verkčiau.
O, kad griūva kitiems, tai visai absoliučiai dzin, nes gi žiema?
Manau,kad perdėtas saldumas,mielaširdiškumas ar dar kas nors _šaka nulūžo.nu tai ir verksi kaskart pamačius nulūždią šaką. P.s Afrikos vaikai ir arkliai čia niekuo dėti.
Man jusu problemas.
Va mano beda tai is visu bedu bedziausia - nerandu idomiu serialu anei filmu, ka vakarais ziureti?
Neperdėtas. Man nuoširdžiai nelinksma ir gaila, kad žmonės riek vargo patiria dėl gamtos aibių.
Kas žiauriai nustebino, tai teigimas, kad taip jaustis nenormalu
![]()
Man čia jus beskaitant vaikas nuo lovos nukrito, va ir tikra šito sniego pasekmė 🤨
Man čia jus beskaitant vaikas nuo lovos nukrito, va ir tikra šito sniego pasekmė 🤨Jri verkia ir nėr dyyydelio gumbo ant galvos ar kitur, tai nepergyvenk labai, bet mokink nulipt: prie krašto versk ant pivo ir vieną kojytę, kitą kojytę
Man čia jus beskaitant vaikas nuo lovos nukrito, va ir tikra šito sniego pasekmė 🤨
Skaudžiai užsigavo?
Amadėja, kaip jūs tam name gyvensit žiemą, jei taip sniego bijai?
Taip, prisnigo daug, sunkiai keliai pravažiuojami ir medžiai nuo sniego lūžta. Bet žiema gi, negi plius trim bus su saulute. Taip, keikiuosi vairuodama, bet neverkiu dėl to, nes NATŪRALU, kad žiemą sninga ir šąla. kažkam nuluš šakos, kažkam visas medis, bet tai yra gamta, nekontroliuojamas ir nenuspėjamas reiškinys
Manau,kad perdėtas saldumas,mielaširdiškumas ar dar kas nors _šaka nulūžo.nu tai ir verksi kaskart pamačius nulūždią šaką. P.s Afrikos vaikai ir arkliai čia niekuo dėti.
nepastebejau, kad kas verktu del to. Einu skaityti atidziau, nes tik permeciau apie ka riejates.