Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na tie kraštutinumai apie olas ir mamutus tikrai juokingai skaitosi. Niekas nerašo apie džiūgavimus, ar kad geriau nei Afrikos vaikams - tai jau ir puiku.

Galima juk diskutuoti be hiperbolizavimo, natūraliai.

Tikrai per dieną siuntinėjomės su kolegom, draugėm nuotraukas, rašėm vieni kitiems ką čia ta žiema iškrėtė. Vieni  rodė kokius kalnus sukasė sniego, kiti kaip be elektros vakarojo ir laukė, kol vėl ji atsiras, draugė vaiką iki juosmens į pusnį įstačius fotkino, kitas kaip pusnyje net automobilio durelės neatsidaro ir reikės pasidarbuoti kastuvu. Vienas kolega su ilgu kabliu savo kieme purtė nuo šakų sniegą, o po medžiu pasirodo šuo suspėjo nubėgti - tai teko padėti jam išsikapanoti. Mama sakė, kad per tris kartus, pailsėdama tik takelį atsikasė, sakė siaurą kaip tunelį. Bet kad jau kaip tragediją matyti, kad ėmė ir kelioms dienoms pasnigo - tai tikrai kam?

Jeigu negali pakeisti situacijos - keisk požiūrį. Na kam grūzintis dėl dalykų, kurių pats niekaip negali pakeisti. 

Atsakyti

Amadėja*, 27 Sau 2021 - 18:21, parašė: Neperdėtas. Man nuoširdžiai nelinksma ir gaila, kad žmonės riek vargo patiria dėl gamtos aibių. Kas žiauriai nustebino, tai teigimas, kad taip jaustis benormalu :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Eman tai čia kaip sakoma "žėėlis apėmė" Jau tikrai bėdų nėr didesnių pasaulyje,tai kaip tu išgyveni žinodama,kad ne tik šakos nulūžta. Kad pasaulyje,tavo panosėje be galo daug skausmo,prievartos,išdavysčių ir t.t. Tai čia išprotėt galima.
Atsakyti

Manau,kad perdėtas saldumas,mielaširdiškumas ar dar kas nors _šaka nulūžo.nu tai ir verksi kaskart pamačius nulūždią šaką. P.s  Afrikos vaikai ir arkliai čia niekuo dėti.

Ko tu čia tą "verkimą' įsikabinai? Ir šaką?  Kas verkė dėl  šakos? Ar verkimu dabar vadinama viskas, kas anksčiau buvo "pasibėdavojimas"? Tai nei rašyti tada neverta, tuoj burbulinėm patapsim, ar moterim rausvom suknelėm, kur viskas gerai, gražu ir saulė šviečia? Tik apie tai turim rašyti?

Atsakyti

Skaudžiai užsigavo?

Amadėja, kaip jūs tam name gyvensit žiemą, jei taip sniego bijai?

Taip, prisnigo daug, sunkiai keliai pravažiuojami ir medžiai nuo sniego lūžta. Bet žiema gi, negi plius trim bus su saulute. Taip, keikiuosi vairuodama, bet neverkiu dėl to, nes NATŪRALU, kad žiemą sninga ir šąla. kažkam nuluš šakos, kažkam visas medis, bet tai yra gamta, nekontroliuojamas ir nenuspėjamas reiškinys

Nu mėlynė didoka, bet verkė neilgai, o po to vėl elgėsi normaliai.

Atsakyti

Amsėja.graudinos ir ašarą braukė.atsikabink.

Jokių aftikos vaikų nenagrinėju.

Atsakyti

Tai man ir atrodo,kad tik burbulinės gali graudentis dėl tokių dalykų.

Atsakyti

Nu mėlynė didoka, bet verkė neilgai, o po to vėl elgėsi normaliai.

Na jeigu įprastai elgiasi, reiškia viskas ok  :4u:​ bjaurokas tas mėlynių ir gumbų periodas, nervus patampo kaip reikalas

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2021 01 27, 18:22)
<p>Man čia jus beskaitant vaikas nuo lovos nukrito, va ir tikra šito sniego pasekmė 🤨</p>

Baik tu... O kaip seniau moterims reikėjo malkų prisipjaut, karves pamelžt, vandens iš šulinio prisinešt, upelyje rūbus išsiskalbt - žinai, kiek tie vaikai vieni palikti nuo tų lovų raičiojosi? Taigi natūralus dalykas biggrin.gif
Atsakyti

Man jusu problemas.  :D Va mano beda tai is visu bedu bedziausia  - nerandu idomiu serialu anei filmu, ka vakarais ziureti? :cry2:

joo, aš irgi turiu šitą problemą.  Verkiu.

Atsakyti

Nu tai net ne kažkam kažkur, o žmonėms iš mūsų yra bėdų. 

Atsakyti

Tai man ir atrodo,kad tik burbulinės gali graudentis dėl tokių dalykų.

Jos dėl nieko nesigraudeno. Jos tik sveikino viena kitą ir rašė tik pozityvą, kitaip buvo uždrausta. Va, kaip tu dabar norėtum uždraust nusiskundimus. :D​  Ne juk viskas baika. Ar nenorėtum? 

Atsakyti

Aš tėčiui skambinau, tai keletą užsirašiau. Bandysim 😃

Atsakyti