Man tai tas pirštas smarkokai ištinęs, nepatinka man, tikiuosi neskilo koks kauliukas... riešą nakčiai tai su elastiniu bintu apsisukau, o su pirštu nėra ką daryt...
Jos dabar isproteje su tais skruostikauliais. As tokius ryskius turiu, tai nieko gero. Gadina veida.
Man tai tas pirštas smarkokai ištinęs, nepatinka man, tikiuosi neskilo koks kauliukas... riešą nakčiai tai su elastiniu bintu apsisukau, o su pirštu nėra ką daryt...
Eik sviest. Beveik garantuoju, kad luzis bus.
Eik sviest. Beveik garantuoju, kad luzis bus.
Nu dar palauksiu, gal atleis per naktį. Mb sako, kad sumušta stipriai ir tiek, tipo jei būtų lūžę skaudėtų daug labiau. Tai ir nežinau. Man jo neliečiant ir nejudinant tai neskauda.
Jos dabar isproteje su tais skruostikauliais. As tokius ryskius turiu, tai nieko gero. Gadina veida.
Aš taip pat. Tai mes dabar madingos.
Jaunai atrodo tos, kurių veidukai platesni. Siauri veidai su išreikštais skruostikauliais jaunystėje gražu ir kažkaip ypatinga, bet senstant skruostai linkę žemyn pasmukti, o dar skruostikauliai blogina situaciją. Tokie mano pastebėjimai.
Nu dar palauksiu, gal atleis per naktį. Mb sako, kad sumušta stipriai ir tiek, tipo jei būtų lūžę skaudėtų daug labiau. Tai ir nežinau. Man jo neliečiant ir nejudinant tai neskauda.
O gali sulenkt pirštą? Jei bent skilo labai stiprus skausmas būna ir turėtų mėlynuot kažkiek
O gali sulenkt pirštą? Jei bent skilo labai stiprus skausmas būna ir turėtų mėlynuot kažkiek
Kažkiek galiu, bet ne pilnai. Nu nemėlynuoja dar... jetus, nu ir išsidrėbiau aš čia, prisidariau bėdos 🤦♀️
Kažkiek galiu, bet ne pilnai. Nu nemėlynuoja dar... jetus, nu ir išsidrėbiau aš čia, prisidariau bėdos 🤦♀️
Gal nelūžo vis dėlto. Nes juk skaudėtų labai.
man keli pirštai buvo patekę tarp sunkių durų, galvojau garantuotai lūžę bus, kažkiek laiko buvo patinę, net ir pamėlynavę, paskaudėjo, bet lūžio nebuvo nei vienam.
Gal turi kokio Traumelio tepalo?
Mamai irgi neskauda, kai nejudina. Tai nieko nereiskia.
Aš taip pat. Tai mes dabar madingos.
Jaunai atrodo tos, kurių veidukai platesni. Siauri veidai su išreikštais skruostikauliais jaunystėje gražu ir kažkaip ypatinga, bet senstant skruostai linkę žemyn pasmukti, o dar skruostikauliai blogina situaciją. Tokie mano pastebėjimai.
Tikrai taip.
https://www.15min.lt...vybe-56-1447276
Tai kiek skiepu jie turejo buti gave? Tik viena?
https://www.15min.lt...vybe-56-1447276
Tai kiek skiepu jie turejo buti gave? Tik viena?
Dabar tik sausio pabaiga. Nei vienas nedirbo su covid pacientais. Tai tikrai negalėjo gauti pirmieji. O dar ir rašo, kad mirė po ilgios ir sunkios kovos. Tai sirgo jeigu ne mėnesį - tai bent kelias savaites. O sergančių juk neskiepija. Tai manau nei vienos dozės dar nebuvo gavę.