Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man tai tas pirštas smarkokai ištinęs, nepatinka man, tikiuosi neskilo koks kauliukas... riešą nakčiai tai su elastiniu bintu apsisukau, o su pirštu nėra ką daryt...

Atsakyti

Jos dabar isproteje su tais skruostikauliais. As tokius ryskius turiu, tai nieko gero. Gadina veida. 

Atsakyti

Man tai tas pirštas smarkokai ištinęs, nepatinka man, tikiuosi neskilo koks kauliukas... riešą nakčiai tai su elastiniu bintu apsisukau, o su pirštu nėra ką daryt...

Eik sviest. Beveik garantuoju, kad luzis bus. 

Atsakyti

Eik sviest. Beveik garantuoju, kad luzis bus. 

Nu dar palauksiu, gal atleis per naktį. Mb sako, kad sumušta stipriai ir tiek, tipo jei būtų lūžę skaudėtų daug labiau. Tai ir nežinau. Man jo neliečiant ir nejudinant tai neskauda. 

Atsakyti

Jos dabar isproteje su tais skruostikauliais. As tokius ryskius turiu, tai nieko gero. Gadina veida. 

Aš taip pat. Tai mes dabar madingos. :) 

Jaunai atrodo tos, kurių veidukai platesni. Siauri veidai su išreikštais skruostikauliais  jaunystėje gražu ir kažkaip ypatinga,  bet senstant skruostai linkę žemyn pasmukti, o dar skruostikauliai blogina situaciją. Tokie mano pastebėjimai.

Atsakyti

Nu dar palauksiu, gal atleis per naktį. Mb sako, kad sumušta stipriai ir tiek, tipo jei būtų lūžę skaudėtų daug labiau. Tai ir nežinau. Man jo neliečiant ir nejudinant tai neskauda. 

O gali sulenkt pirštą? Jei bent skilo labai stiprus skausmas būna ir turėtų mėlynuot kažkiek

Atsakyti

O gali sulenkt pirštą? Jei bent skilo labai stiprus skausmas būna ir turėtų mėlynuot kažkiek

Kažkiek galiu, bet ne pilnai. Nu nemėlynuoja dar... jetus, nu ir išsidrėbiau aš čia, prisidariau bėdos 🤦‍♀️

Atsakyti

Kažkiek galiu, bet ne pilnai. Nu nemėlynuoja dar... jetus, nu ir išsidrėbiau aš čia, prisidariau bėdos 🤦‍♀️

Gal nelūžo vis dėlto. Nes juk skaudėtų labai.

man keli pirštai buvo patekę tarp  sunkių durų, galvojau garantuotai lūžę bus,  kažkiek laiko buvo patinę, net ir pamėlynavę, paskaudėjo, bet lūžio nebuvo nei vienam.

Gal turi kokio Traumelio tepalo?

Atsakyti

Mamai irgi neskauda, kai nejudina. Tai nieko nereiskia. 

Atsakyti

Aš taip pat. Tai mes dabar madingos. :)

Jaunai atrodo tos, kurių veidukai platesni. Siauri veidai su išreikštais skruostikauliais  jaunystėje gražu ir kažkaip ypatinga,  bet senstant skruostai linkę žemyn pasmukti, o dar skruostikauliai blogina situaciją. Tokie mano pastebėjimai.

Tikrai taip. 

Atsakyti

https://www.15min.lt...vybe-56-1447276

Tai kiek skiepu jie turejo buti gave? Tik viena? 

Atsakyti

https://www.15min.lt...vybe-56-1447276

Tai kiek skiepu jie turejo buti gave? Tik viena? 

Dabar tik sausio pabaiga. Nei vienas nedirbo su covid pacientais. Tai tikrai negalėjo gauti pirmieji. O dar ir rašo, kad  mirė po ilgios ir sunkios kovos. Tai sirgo jeigu ne mėnesį - tai bent kelias savaites. O sergančių juk neskiepija. Tai manau nei vienos dozės dar nebuvo gavę.

Atsakyti