Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai nama tvarkys. 
Taip. Kaip ir visada kai nedirba. Tik ramiau reik, nes šiand. įsuko jam implantą danties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 29 sausio 2021 - 19:57

Sveikos, ačiū dievui, lyg visos.

Lavina, į traumatologinį, lyg, galima eit be siuntimo per 2 paras (mane dukart skirtingai pakonsultavo). Po to jau reikia siuntimo. Dabar sunku susgaudyt sveikatos priežiūros sistemoj, tai sakau, kaip man buvo daba. Beje, traumpunktas nuo 8 iki 17 d.d.

Atsakyti

Taip. Kaip ir visada kai nedirba. Tik ramiau reik, nes šiand. įsuko jam implantą danties.

Ar skauda, ar tempa nekilo? man tuoj suks, aš bijau visokių atmetimo reakcijų.

Atsakyti

Geria ibuprofeną ir antibus. Sakė lb bemalonu kai grežė. Maudžia. Nėr jėgų, šaltis purto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 29 sausio 2021 - 20:38

Ir aš planuoju, net 2 reikia...irgi bijau tų atmetimų... nors finansiškai dar baisiau 🙈

Atsakyti

Ir aš planuoju, net 2 reikia...irgi bijau tų atmetimų... nors finansiškai dar baisiau 🙈

Jis kažkokį krūtą gavo, kuriu prajktškai neatmeta.

Su ta puse negalima mėnesį kramtyt.

Atsakyti

Jis kažkokį krūtą gavo, kuriu prajktškai neatmeta.

Su ta puse negalima mėnesį kramtyt.

Hm, kaip įdomiai, man reikia abejose pusėse tų pačių, klausiau kaip tik pirmadienį savo gydytojos, ar galima bus abu vienu metu, tai sakė taip... hmm.

Atsakyti

Hm, kaip įdomiai, man reikia abejose pusėse tų pačių, klausiau kaip tik pirmadienį savo gydytojos, ar galima bus abu vienu metu, tai sakė taip... hmm.
Na, sakė taip. Gi turi sugyyt. Ten gi išpjaustė dantenas ir turi priaugt tas varžtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 29 sausio 2021 - 20:46

Na, sakė taip. Gi turi sugyyt. Ten gi išpjaustė dantenas ir turi priaugt tas varžtas.
Tuoj aš persigalvosiu dėl tų implantų 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavinaX: 29 sausio 2021 - 21:00

Lavina, tai jau rankos nebeskauda?

Atsakyti

Lavina, tai jau rankos nebeskauda?

Skauda, pirštas ištinęs, gal net kiek ir pamėlęs geriau apžiūrėjus, na toks kažkoks neaiškus, bet skauda kiek mažiau.

Atsakyti

Skauda, pirštas ištinęs, gal net kiek ir pamėlęs geriau apžiūrėjus, na toks kažkoks neaiškus, bet skauda kiek mažiau.
Eik šviest, nepasidaryk blogiau. Pasakiau, kas ir kaip.

Važiuok ryte, prie durų reikia skambint nurodytu nr., pasakyt, kad įleistų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 29 sausio 2021 - 21:20