Tai ir vyras turbūt nežada nedirbti iki kol sniegas nutirps?Na, jis fiziškai negali dirbt kai daug sniego ir kai šalta. Bandė pirmą snigimo dieną. Vos nesibaigė labai liūdnai.
Dar ko neparašiau apie vyrišką "kultūrą". Visos įklimpusios buvo moterys. Viena jau verkė šalikelėj. Sakė nnnn vyrų pravažiavo, anei vienas nesustojo. Man buvo pirma patirtis - paskambinau vyrui, kur man segt trosą, nes kablio neturiu, atsiguliau ant išeiginio palito
ir prisegiau. Moteriškės auto priekis visas buvo pusnyje iki kapoto, atsikasėm primityviom priemonėm ir ištraukiau kaip bitė. Moteris apsiverkė, siūlė 100 eurų, bet nieko neėmiau, sakiau, vyno gero nusipirkit ir išgerkit į mano sveikatą. Vakare paskambino jos vyras, lb man buvo keista, ar eilinis pilietis pagal mano auto nr galėtų mano tel nr gaut. Čia jau biškį nesaugiai pasijaučiau.
Dar ko neparašiau apie vyrišką "kultūrą". Visos įklimpusios buvo moterys. Viena jau verkė šalikelėj. Sakė nnnn vyrų pravažiavo, anei vienas nesustojo. Man buvo pirma patirtis - paskambinau vyrui, kur man segt trosą, nes kablio neturiu, atsiguliau ant išeiginio palitoEilinis neturėtų gauti nr. Aš tai bijočiau nežinodama kur kabint... galima bėdų prisidarytir prisegiau. Moteriškės auto priekis visas buvo pusnyje iki kapoto, atsikasėm primityviom priemonėm ir ištraukiau kaip bitė. Moteris apsiverkė, siūlė 100 eurų, bet nieko neėmiau, sakiau, vyno gero nusipirkit ir išgerkit į mano sveikatą. Vakare paskambino jos vyras, lb man buvo keista, ar eilinis pilietis pagal mano auto nr galėtų mano tel nr gaut. Čia jau biškį nesaugiai pasijaučiau.
Na, jis fiziškai negali dirbt kai daug sniego ir kai šalta. Bandė pirmą snigimo dieną. Vos nesibaigė labai liūdnai.Tai jau nedirba visą sausį? Išeina, kad jo sezoninis darbas tiesiog.
Kai užkniso vis ką gamint. Normalus maistas tai ok, bet tue užkandukai, desertukai... tik padarai ir nebėra 😃
Tai jau nedirba visą sausį? Išeina, kad jo sezoninis darbas tiesiog.Tai tik per šalčius nedirbo, o šią visą sav.turėjo dirbti. Klientai ant galvos lipa. Sakė išjungs telefoną 🤣
Sezoninis, bet kai pas mus tokios žiemos, tai ir pradirbdavo visą laiką beveik ![]()
Kai užkniso vis ką gamint. Normalus maistas tai ok, bet tue užkandukai, desertukai... tik padarai ir nebėra 😃
O kam tu juos gamini? Neužtenka normalaus maisto? Ir ką gamini? Net įdomu pasidarė 😊
Kokie dar uzkandukai? Jie tik laukiant sveciu gaminami.
O kam tu juos gamini? Neužtenka normalaus maisto? Ir ką gamini? Net įdomu pasidarė 😊
Nu tai vaikai gi ir mb nsmie daugiau, o iš pardės vis baigias.
Nieko rimto: keptas duonas, vafliu lakštų pritepiau su uogienėm, rududu, kažką vis iš šakdyyos tešlos. Galvoju želės dar padaryt, bet esmė, kad viskas tiesiog išgaruoja
Bet tarp normaliu valgiu gi norisi uzkast,ne?
Va 10 pusryciavom.Jau alkana pati jauciuos
Aš tai dar tik kavos šiandien gėriau 🙂
O užkąst galima kažką manau paprasto, kad gamint nereiktų ištisai. Galima susitept sumuštinį, suvalgyt bananą, kokį varškės sūrelį.
Tiesiog gamint užkandukus ir dar desertus ir dar pietus, vakarienę...nu čia niekad iš virtuvės neišeisi 😁