Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kokios bjaurios bobos, jokios užuojautos apskritai. Jūs ką, spartietės?

Ir lyg nei viena nedejuotumėt. Nuolat dėl ko nors zyziat. :)​ Na, gal išskyrus Sėliją, ta tai jo..

Atsakyti
Pagalvojau, kad biškį persūdžiau su tais 1-2 mėn. Kiek gyvenam, tai čia šiemet nebent tiek bus. O paprastai max savaitė per visą žiemą susidaro.
Bet pagal kai kurias sulaukus kokį 40 metų turiu įsigyti butą ne aukščiau 3 aukšto, būtinai prie poliklinikos ir vaistinės, dar parduotuvės ir autobuso stotelės, nu ir ramiai laukti senatvės.
Bet aš, žinot, kitokia. Iki tol, kol man prireiks poliklinikos, ligoninės ir vaistinės 2 žingsniai nuo butelio 2 aukšte, aš pagyvensiu ten, kur norėjau, kur man gera, kur nuostabi gamta, kur tyla ir ramybė. O kas nori be dejavimų laukti senatvės - nu ką, gi kiekvienam savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 03 vasario 2021 - 20:10

*** Sėlija, 03 Vas 2021 - 19:29, parašė: Sutinku su feja. Renkames, kur gyventi. Mamai kai buto ieskojau, tai zinojau, kad reik arti centro, daktaru, krautuviu ir ne auksciau, kaip 2 aukste. Patys irgi norejom, kad butu liftas, nes zinojom, kad daug remontu laukia ateity, o ir ne jaunyste. Uztat ir nenoriu namo uzmiesty, o tik sodo, katran tik geru oru vazinet.
O mano mama vat nori namo.nenori buto,todėl,kad bus pensija.
Atsakyti

Koks įdomus sprendimas Lvove, vietoj smėlio/druskos mišinio barstyti kavos tirščius iš kavinių. Nekenkia dangai, augalams, automobilių kėbulams, taupomi pinigai ir panaudojami jau nereikalingi tirščiai ☕

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 03 vasario 2021 - 20:15

O mano mama vat nori namo.nenori buto,todėl,kad bus pensija.

O pensija ir buto nenorėjimas kaip susiję?

Atsakyti

Koks įdomus sprendimas Lvove, vietoj smėlio/druskos mišinio barstyti kavos tirščius iš kavinių. Nekenkia dangai, augalams, automobilių kėbulams, taupomi pinigai ir panaudojami jau nereikalingi tirščiai ☕

Bet tai kiek tos kavos turi būti išgerta pavz 10 km pabarstyt? :)​ 

Atsakyti

Pinotija, 03 Vas 2021 - 20:30, parašė: O pensija ir buto nenorėjimas kaip susiję?
Nrs pensijoj reiks sedėt uždarytai bute.jokios veiklos.jai tai baisu,sakė,kad nupuš.
Atsakyti

Bet tai kiek tos kavos turi būti išgerta pavz 10 km pabarstyt? :)​ 

Jeigu yra pastatytos specialios talpyklos, kur visus metus kaupė tuos tirščius - tai keliems mėnesiams gal užtenka tokiai idėjai įgyvendinti 🤔

Atsakyti

Nrs pensijoj reiks sedėt uždarytai bute.jokios veiklos.jai tai baisu,sakė,kad nupuš.

Taigi sodas yra. Ir bus veiklos bent sezono metu. O namą turint, žiemą vis tiek nnėra veiklos, išskyrus sniego kasimą. ir tai ne kasmet.

Atsakyti

Nu, Intemora, mano mama tavo  mamos metuose dar dirbo vadovaujanciose pareigose. Tada i buta butu niekas jos neisvares. O dabar jau yr kitaip, ir ji vis sensta.

Tai va, Rialina, viskad tau ten gerai, tai nebambek del tu keliu savaiciu. O slidziu ir as nekenciau. 

Atsakyti

Pinotija, 03 Vas 2021 - 20:47, parašė: Taigi sodas yra. Ir bus veiklos bent sezono metu. O namą turint, žiemą vis tiek nnėra veiklos, išskyrus sniego kasimą. ir tai ne kasmet.
Nu nenori ji bute sedėt,nori vaikščio aplink namą ir rūpintis namu ir dažyt tvorą ir tėvą vaikyt ,kad pečių kurtų ir t.t ir t.t.O sveikatos tai už mane daugiau turi. Ji pati gi iš kaimo ir nori grįžt į kaimą
Atsakyti

Nu nenori ji bute sedėt,nori vaikščio aplink namą ir rūpintis namu ir dažyt tvorą ir tėvą vaikyt ,kad pečių kurtų ir t.t ir t.t.O sveikatos tai už mane daugiau turi. Ji pati gi iš kaimo ir nori grįžt į kaimą

Tai ką darys? Pas jus kraustysis? :D​ 

Atsakyti