Kokios bjaurios bobos, jokios užuojautos apskritai. Jūs ką, spartietės?
Ir lyg nei viena nedejuotumėt. Nuolat dėl ko nors zyziat.
Na, gal išskyrus Sėliją, ta tai jo..
*** Sėlija, 03 Vas 2021 - 19:29, parašė: Sutinku su feja. Renkames, kur gyventi. Mamai kai buto ieskojau, tai zinojau, kad reik arti centro, daktaru, krautuviu ir ne auksciau, kaip 2 aukste. Patys irgi norejom, kad butu liftas, nes zinojom, kad daug remontu laukia ateity, o ir ne jaunyste. Uztat ir nenoriu namo uzmiesty, o tik sodo, katran tik geru oru vazinet.O mano mama vat nori namo.nenori buto,todėl,kad bus pensija.
Nu, Intemora, mano mama tavo mamos metuose dar dirbo vadovaujanciose pareigose. Tada i buta butu niekas jos neisvares. O dabar jau yr kitaip, ir ji vis sensta.
Tai va, Rialina, viskad tau ten gerai, tai nebambek del tu keliu savaiciu. O slidziu ir as nekenciau.
Pinotija, 03 Vas 2021 - 20:47, parašė: Taigi sodas yra. Ir bus veiklos bent sezono metu. O namą turint, žiemą vis tiek nnėra veiklos, išskyrus sniego kasimą. ir tai ne kasmet.Nu nenori ji bute sedėt,nori vaikščio aplink namą ir rūpintis namu ir dažyt tvorą ir tėvą vaikyt ,kad pečių kurtų ir t.t ir t.t.O sveikatos tai už mane daugiau turi. Ji pati gi iš kaimo ir nori grįžt į kaimą