Pinotija, 03 Vas 2021 - 21:10, parašė: Tai ką darys? Pas jus kraustysis?
Taigi sakiau,kad pardavinės butą ir kraustysis kur nors į kaimą.nelabai toli. Tu dėl mano mamos nesijaudink,jinai savim pasirūpins.tėvu irgi😃
Taigi sakiau,kad pardavinės butą ir kraustysis kur nors į kaimą.nelabai toli. Tu dėl mano mamos nesijaudink,jinai savim pasirūpins.tėvu irgi😃
Nu tai kad nesijaudinu.
Bet žinai, niekas nejaunėja. Ir tas stipresnis už kitus netikėtai gali tapti silpniausias, ir būtent juo prireikia rūpintis.
Tai buvo mano vyro tėvų šeimoje. Viskas ėmė ir apsivertė aukštyn kojom. Stipriausias nusilpo, silpniausias turėjo juo rūpintis iki mirties. Ir tas silpniausias iki šiol gyvena ir visus šokdina.
Niekada nežinai, ką tau suplanuos likimas.
Nežinau,todėl ir neaiškinu,kad gyvenk bute,nes susensi paliegsi...jei ji nori vat dabar to,tai kol gali tegul.
Jei bus laiminga 10 metų ten,ar penkis ar tris,reiškia pasimėgavo tuo laiku.
Bet čia dar nieks neaišku.nes tėvui nieko nereikia.tik draugelių,garažo ir savo bariuko.nu dabar bariukas į garažą persikraustė.
Pagalvojau, kad biškį persūdžiau su tais 1-2 mėn. Kiek gyvenam, tai čia šiemet nebent tiek bus. O paprastai max savaitė per visą žiemą susidaro.
Bet pagal kai kurias sulaukus kokį 40 metų turiu įsigyti butą ne aukščiau 3 aukšto, būtinai prie poliklinikos ir vaistinės, dar parduotuvės ir autobuso stotelės, nu ir ramiai laukti senatvės.
Bet aš, žinot, kitokia. Iki tol, kol man prireiks poliklinikos, ligoninės ir vaistinės 2 žingsniai nuo butelio 2 aukšte, aš pagyvensiu ten, kur norėjau, kur man gera, kur nuostabi gamta, kur tyla ir ramybė. O kas nori be dejavimų laukti senatvės - nu ką, gi kiekvienam savo.
Va, tokia kalba daug fainesnė 👍
O čia pastoviai apie tą sniegą kaip užsiciklinus kasdien tą patį 😊
Laukiam pavasario. Ateis.
Aš išgirstu kokį paukščiuką čiulbant, tai tiesiog atrodo JAU JAU, pranašauja pavasarį. Ale dar matyt, reiks kantrybės.
O man tą pirštą vis dar skauda ir sunku šunį vedžiot, nes labai slidu. Dar čia kojom drebančiom prieš porą dienų grįžau, galvojau mašiną sukulsiu. Čia kiemuose tokios ledo provėžos buvo, per greit matyt važiavau, tai kaip tą mašiną pradėjo svaidyt, o iš abiejų pusių mašinos priparkuotos... žodžiu. Gražu tai gražu, taip, bet jau gėlėtų ir pradėt tirpt 😅 o žada vėl belenkiek šalčio savaitgalį...
Nežinau,todėl ir neaiškinu,kad gyvenk bute,nes susensi paliegsi...jei ji nori vat dabar to,tai kol gali tegul.
Jei bus laiminga 10 metų ten,ar penkis ar tris,reiškia pasimėgavo tuo laiku.
Bet čia dar nieks neaišku.nes tėvui nieko nereikia.tik draugelių,garažo ir savo bariuko.nu dabar bariukas į garažą persikraustė.
Tai taip.
Tavo tėvas truputį juokingas su tais garažo bariukais.
primena maniškį, kai mama laukdavo iš garažiuko, arba eidavo su bizūnu parsivesti. Nors nebuvo kažkoks gėrikas, tik toks kompaneiskas. Nežinau, gal mama galvojo, kad kokių undinių ten esama. Nes tuo laiku buvo atvejis, kai vieno draugo garažo kaimynė nuviliojo nuo šeimos tą garažistą. Nu tai žinai..
Nutirps,pavasarį tai tikrai.
Nebent dėl kiemo .Mes buvom pradėję taip gražiai tvarkytis ir užsnigo,apsnigo,gražu ,švaru ir balta dabar.
Pas mus kiemas, perimetras aplink namą ir išvažiavimo takas iš abiejų pusių turi po metro aukščio sienas. Sniegas buvo verčiamas abipus, taip keista žiūrėt, nematyta.
Opcimizmo, mergai, opcimizmo..
tokioj baimej visos buvom pernai.. nei vaistu, nei skiepu, oi, kas bus..
skiepai atsirado, jau ir rinktis pradejo, ar skiepytis, ar ne... ![]()
Siemet viskas daug geriau ir aiskiau, nei pernai buvo siuo laiku.
O pusnys tai baikiu baike..
Bet kaimynas mano tai prie smerties jau buvo, sian su zmona kalbejau.O jai tik dingo skonis ir uosle, daugiau nieko. Slabakai tie vyrai...
Aš nelaukiu.nes kai lauki ,tai labai prailgsta. O asmeniškai man, labai patinka tokia žiema.gal 8metus jos nebuvo normalios.man gražu , rogutėm mėgstu važinėtis drakoniuku.man kaip karantino terapija.įsivaizduoju,kad kokiam slidinėjimo kurorte esam.😃
Ir man fain. Dideliu salciu ner, sniego yr, saule islenda, tobula ziema.