Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nieko nežema. O tai visi, kas patenka į tokią psichologinę duobę, yra žemai puolę?  Tokia jai situacija susiklosčius, kad negali kitaip. Man tai tik norisi sakyt, kad vyras yra kiaulė, neieškojo būdų kaip susilpnint smūgį, jokios empatijos anei gailesčio. Paršas. 

Paršas. Eilinis.

Atsakyti

Nieko nežema. O tai visi, kas patenka į tokią psichologinę duobę, yra žemai puolę?  Tokia jai situacija susiklosčius, kad negali kitaip. Man tai tik norisi sakyt, kad vyras yra kiaulė, neieškojo būdų kaip susilpnint smūgį, jokios empatijos anei gailesčio. Paršas. 

Zema klykti ant visos LT, kokia jos meile didele, kaip ja, vargse paliko. Lyg tas Simasius aukso gabalas butu. 

Atsakyti

Tai šitam kontekste nesvarbu, kas ji, psichologė ar psichoterapeutė ar pan. Kažkokius apsaugos mechanizmus turi būti ištobulinus, šiaip ir mokslai neeiliniai baigti, ir darbas. Man šiaip jos gaila, koks turi būti žaizdos gilumas, kad taip dūšia šauktų.
Cia ne zaizdos gilumas. Cia jos charakteris, emocine nebranda, o gal apgalvotas veiksmas. Kaip ir onkologiniam vienoms uzeina psichoze, rekia, nenoriu mirti, kitos tyli ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 04 vasario 2021 - 19:13

Jau pradedu galvoti, kad cia ji jam kersija. Isokus i aukos vaidmeni. 

Atsakyti

Man tai būtų gėda taip va prieš visus draugus, pažįstamus... kažkaip čia forume galiu pasakotis, galiu paverkti, bet čia aš jaučiuosi anonimas (nors taip gal ir nėra 🤭). Bet vis tiek toli gražu iki fb viešumo. Nes čia skaito žmonės, kurių aš realiai nepažįstu (na beveik). Beveik kaip pas psichologą 😁

Atsakyti

Man tai būtų gėda taip va prieš visus draugus, pažįstamus... kažkaip čia forume galiu pasakotis, galiu paverkti, bet čia aš jaučiuosi anonimas (nors taip gal ir nėra 🤭). Bet vis tiek toli gražu iki fb viešumo. Nes čia skaito žmonės, kurių aš realiai nepažįstu (na beveik). Beveik kaip pas psichologą 😁

Plius mažesnė auditorija  o ten... nžn nžn

Atsakyti

Jau pradedu galvoti, kad cia ji jam kersija. Isokus i aukos vaidmeni. 

Gali būti, kad pasąmonėje ir yra noras, kad viskas jam taip lengvai nepraeitų. O gal ir kerštas. Kurio bet kokiu atveju  anas nusipelnė 100 proc.

Atsakyti

O  aš manau jis susikniso politinę karjerą, nes daug kas vertino gerai kaip šeimos žmogų,  patikimą kaip vyrą, politiką. Neišlindo dar, bet nu tikrai negali būg kito varianto apart mergos kažkokios. 

Atsakyti

Nieko jis nesusikniso. Nutils greit viskas. Ne jis pirmass, ne jis paskutinis.. 

Atsakyti

Ei, Mona, tai ka, sekmadieni balius su triubom?  :wub:​ 

Atsakyti

Ei, Mona, tai ka, sekmadieni balius su triubom?  :wub:​ 

Nežinau ar sulauksiu aš to sekmadienio, jau taip mane varo ji iš proto, kad norisi nuo tilto nušokt  :blink: 

O šiaip koks gi balius per karantiną...taip tikėjausi, kad jau bus viskas daug laisviau per gimtadienį, o še tau kad nori...  :unsure: 

Tortas užsakytas. 

Atsakyti

Nu tai sokit, dainuokit, fotografuokit, ant Monos jodinekit, prisigerkit :D​ 

Atsakyti