Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Istorija kažkiek primena mano bendradarbės sūnaus. Kas susiję su agresyvia vėžio forma, nieko nebūtų padėję daktarai. Gaila, aišku, kad jis turėjo vykdyti užduotis per skausmą. Nes skauda tai žiauriai, kaip supratau.

Žodžiu, bendradarbės sūnus, mano metų gimimo, apie 42-3 metus, per pavasario karantiną pajuto skausmą kojoje. Na, ten pamanė, kad dirbo kažką ir kažkaip susuko jį truputį, ignoravo. Tada tas skausmas kilo aukštyn. Kilo kilo. Kol dakilo iki sprando. Kentėjo su paprastais vaistais, bet kai iki sprando dakilo, tai jau nepakenčiamas skausmas pasidarė. Kvietė greitąją. Jo neimė ligoninėn, sako, gal čia nervų šaknelių uždegimas, meskit tą diklofenaką, kad nepadeda, išrašė kitų vaistų. Nu ir nepadėjo, kvietė po kelių dienų vėl greituškę, bet jau jis pats net nepaėjo. Jį į ligoninę išvežė. Iš buto išnešė neštuvais. Ligoninėj per savaitę jam nustatė kraujo vėžį. Bet ir atstatė kažkaip, kad jis iš lovos jau atsikėlė. Buvo vilties, bet dar po savaitės mirė. Tai gavosi, kad žmogus kažkur per mėnesį - pusantro mirė. Imant nuo skausmo kojoje pradžios. .........

Taip. Agresyvi forma sueda staigiai. 

Atsakyti

*** Sėlija, 05 Vas 2021 - 11:17, parašė: Tikrai taip. Na, sunaus bury arsiu mamyciu nepasitaike, bet atmosfera buvo tikrai normali.
Pasitaiko,tai per griežtas bendravimas vadų,tai pratybos per šaltu oru organizuojamos.(ir į tai reaguojama!) Ar tai galėjo būt sovietmečiu.? Nors mano tėvo prisiminimai ir iš ten patys šauniausi. Buvo jaunas,kupinas gyvenimo džiaugsmo,jam.patiko(Gruzijos atsivalgė persikų iki soties,kaip.prižiūrėjo vado meškutį,kuris tapo meška,kai darydavo slaptus baliukus ir šokdavo per tvorą ir kažkur ten varydavo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 vasario 2021 - 12:07

Nei sunus, nei vyras netarnavo kariuomeneje, tai  neturiu ispudziu. Vyras kaip studentas Rygoj vasara 3 menesius atbuvo sovietu armijoje, pasakojosi kazkiek, bet nieko ypatingo neatsimenu. O pusbroli,  mano bendrameti,  tevai  sugebejo desru ir kysiu pagalba ikisti tarnauti netoli Lietuvos, tai jau skaitesi didelis pasiekimas.

Sito nelaimingo vaikino labai gaila, bet mamos pasakojimas man atrodo kiek sutirstintu spalvu,  nors as jos skausma suprantu.

Atsakyti

Pasitaiko,tai per griežtas bendravimas vadų,tai pratybos per šaltu oru organizuojamos.(ir į tai reaguojama!) Ar tai galėjo būt sovietmečiu.? Nors mano tėvo prisiminimai ir iš ten patys šauniausi. Buvo jaunas,kupinas gyvenimo džiaugsmo,jam.patiko(Gruzijos atsivalgė persikų iki soties,kaip.prižiūrėjo vado meškutį,kuris tapo meška,kai darydavo slaptus baliukus ir šokdavo per tvorą ir kažkur ten varydavo)

Tavo tėvui tiesiog nostalgija jaunystei ir nuotykiams. Ne tokie geri prisiminimai yra nustumti giliau.

Mano tėvas tarnavo Karpatuose, o dar 3 metus tada buvo,  irgi geri prisiminimai. Nežiūrint į tai, kad jam ten apendicitą operavo su vietine narkoze.  :)​  Bet viskas praėjo, liko tik visokie bajeriai ir nuotykiai.

Atsakyti
Mano pusbrolis tarnavo Afganistane. Isejo i armija grazus, kaip Apolonas. Grižo komisuotas del sužeidimų. Verkdavo ir verkdavo...geriausia drauga jo akyse bomba suplėšė i gabalus; kraujas zudynes....pries gristant turejo pasirasyti dokumenta, kad nieko nepasakos ka mate ir ka praejo. Suzlugde jaunuoli visiškai.
Atsakyti

Tai ir sakau,kad nėr ko lygint.

Atsakyti

Mano tevas irgi jokiu blogybiu nepamena. MB irgi ne. O exas tarnavo prie Kinijos sienos, tai ziaurumu mate. Is Kinijos puses. 

Atsakyti

Mano pusbrolis tarnavo Afganistane. Isejo i armija grazus, kaip Apolonas. Grižo komisuotas del sužeidimų. Verkdavo ir verkdavo...geriausia drauga jo akyse bomba suplėšė i gabalus; kraujas zudynes....pries gristant turejo pasirasyti dokumenta, kad nieko nepasakos ka mate ir ka praejo. Suzlugde jaunuoli visiškai.

Papuole i kara. Tai taip, kare jau gero nepamatysi ir nepatirsi. 

Atsakyti

Mano tėvo pasakojimai tai pasibaigdavo žliumbimu, kai prisigėręs pasakodavo. Bet iš linksmų bajerių, tai pasakojo, kaip su tanku į šokius varė. Jis tankistas buvo. Tipo tiltelį sulaužė, su tanku per griovį vos ne peršoko  :hmm: nu nžn, kiek tame tiesos galėtų būti, bet kad į šokius nuvarė, tikiu  :D

Dar pasakojo, kad upės dugnu su tanku varė. Tokios pratybos buvo. Niekad netikėjau, bet  jo laiškus mamai radau. Ir ten jis irgi pasakojo.apie tas pratybas. Ir ne vieną kartą. Tai gal tiesa.... Bet šiaip apart neįtikėtinų legendų, apsižliumdavo girtas... kad labai blogai ten buvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 05 vasario 2021 - 12:42
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 02 05, 12:36)
<p>Mano tevas irgi jokiu blogybiu nepamena. MB irgi ne. O exas tarnavo prie Kinijos sienos, tai ziaurumu mate. Is Kinijos puses. </p>

Oooo...pasienis...visko galima tiketis
Atsakyti

Prisiminiau,tėvui tik nepatiko,kad ten toks ryškus payriarchatas buvo.nei ten šokių ,nei mergų pakabinsi,nei užkalbinsi,galvą broliai galėjo nupjaut.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 vasario 2021 - 12:45

Tavo tėvui tiesiog nostalgija jaunystei ir nuotykiams. Ne tokie geri prisiminimai yra nustumti giliau.

Mano tėvas tarnavo Karpatuose, o dar 3 metus tada buvo,  irgi geri prisiminimai. Nežiūrint į tai, kad jam ten apendicitą operavo su vietine narkoze.  :)​  Bet viskas praėjo, liko tik visokie bajeriai ir nuotykiai.

Mano tevas irgi 3 metus atitanavo kazkur Rusijos "glubinkoje", prie Lipecko, rodos, tai  jam  tarnaujabt keista ir juokinga buvo, kai ruseliai  sokdavo po du susikabine kareivukai, kviesdavo ir ji, sake, kad neidavo. :D Tarnavo muzikantu buryje, rotoje, ar kaip ten ji galejo vadintis, tai sake, nesunku buvo, turejo kazkokiu jie privilegiju.   3 metai isbraukti is gyvenimo.... pypiec.

Atsakyti