Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O čia kuri pas mus tokia povinėgyvatė? unsure.gif

Tai apie save parase ir dingo. 😏😳😂😏

Atsakyti

Tai va, ne tik su korona žmonės neatsakingi, bet ir augindami gyvūnus.  Tiek žmonių, nei vienas nesužiūrėjo. Nesterilizavo, atseit paskui, paskui... tipo. O dar tėvas duris paliko. Gyvūnui, kuris pakeitęs buvimo vietą ir taip stresavo. Tai ir pabėgo, gal ne dėl rujos, o dėl streso.

Ai, nu kas, nusipirks retriverį. Didelis, tai gal nepraganys, gyvens, jei nepamirš pašerti.

Jau nežinau, ne mano katė, bet aplaidumas tai sunervino.  Sako, kai daug auklių, tai vaikas be galvos.

Atsakyti

Tai apie save parase ir dingo. 😏😳😂😏

Ne apie save, ir tai puikiai žinom.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 03 19, 19:26)
<p>Tai va, ne tik su korona žmonės neatsakingi, bet ir augindami gyvūnus.  Tiek žmonių, nei vienas nesužiūrėjo. Nesterilizavo, atseit paskui, paskui... tipo. O dar tėvas duris paliko. Gyvūnui, kuris pakeitęs buvimo vietą ir taip stresavo. Tai ir pabėgo, gal ne dėl rujos, o dėl streso.</p><p>Ai, nu kas, nusipirks retriverį. Didelis, tai gal nepraganys, gyvens, jei nepamirš pašerti.</p><p>Jau nežinau, ne mano katė, bet aplaidumas tai sunervino.  Sako, kai daug auklių, tai vaikas be galvos.</p><p></p>

Nu dabar žinai čia kaip mergai kur parsinešė kraitį, sakiau sakiau, dabar jau pasekmės ir ne smerkt, Inermona, klausinėk gal matė kas, gal guli kur pasislėpus, žinai jos silpnybes gi. Žmogus pasisakė, tai neužėskim, kaip visad... aš jau ir bijau ką pasakyti, kaip su ta ėdančia buhaltere, nes iš kart ne patarimai, o pasmerkimas.
Atsakyti

Nu dabar žinai čia kaip mergai kur parsinešė kraitį, sakiau sakiau, dabar jau pasekmės ir ne smerkt, Inermona, klausinėk gal matė kas, gal guli kur pasislėpus, žinai jos silpnybes gi. Žmogus pasisakė, tai neužėskim, kaip visad... aš jau ir bijau ką pasakyti, kaip su ta ėdančia buhaltere, nes iš kart ne patarimai, o pasmerkimas.

Aš ne smerkiu, o tik piktinuosi. Natūraliai. Ir   gal apibendrintai. Kaip apie visus, kurie "nedažiūri". Ir nevarau ant Intemoros. Ten ir be jos yra krūva žmonių.

Atsakyti

As suprantu, kraustymai, duru darinejimai, tai kate turejo buti vienam kambary uzdaryta.  tevas paliko, ta islindo.

Nezinau, ar imanoma rasti. nebent atsitiktinumo deka. Manau, kad pati nepareis, arba pareis pilvota. bet skelbimus su foto tai galima aut. stoty, ant stulpu pakabint.

Atsakyti

aš jau ir bijau ką pasakyti, kaip su ta ėdančia buhaltere, nes iš kart ne patarimai, o pasmerkimas.

Nu žinai, tu su ja irgi ne ružava ir pūkuota esi.

Atsakyti

As suprantu, kraustymai, duru darinejimai, tai kate turejo buti vienam kambary uzdaryta.  tevas paliko, ta islindo.

Nezinau, ar imanoma rasti. nebent atsitiktinumo deka. Manau, kad pati nepareis, arba pareis pilvota. bet skelbimus su foto tai galima aut. stoty, ant stulpu pakabint.

Kad ir pilvota, bet geriau pareitų. Išdalins tuos kačiukus.

Atsakyti

*** Sėlija, 19 Kov 2020 - 19:12, parašė: Sakiau tau, Intemora, kad pirma reikejo sterilizuot, tada i nama kraustytis.
Nu.tėvas čia kaltas !tėvas.!!! Nors reikėjo.bet tikrai tokio pravalo ir dar taip greit neistikėjau. Tik po vaikštynių.čia taip nuostabu gyvent.ypač dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 kovo 2020 - 19:57

Ati Du, 19 Kov 2020 - 19:09, parašė: Koses, blynai miltiniai bulviniai cirviniai, varske, kugelis, mesa tusinta indeliuose,frikadeliu sriuba,vistiena...Daugiau nepamenu...Aisku tarpuose visokie uzkandukai dar pasitaiko surelis jogurtukas desros gabaliukas... O jus ka? Siaip tais vienam tas neskanu kitam anas...Tai nebuna,kad visiems patiktu.Gminu ka visi toleruoja.
Tai tu gera šeimininkutė..nusivyliau tavim.😁

Bet ,kad čia puikus maistas.kad net labai lepini...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 kovo 2020 - 20:00

Nainai, 19 Kov 2020 - 19:38, parašė: Nu dabar žinai čia kaip mergai kur parsinešė kraitį, sakiau sakiau, dabar jau pasekmės ir ne smerkt, Inermona, klausinėk gal matė kas, gal guli kur pasislėpus, žinai jos silpnybes gi. Žmogus pasisakė, tai neužėskim, kaip visad... aš jau ir bijau ką pasakyti, kaip su ta ėdančia buhaltere, nes iš kart ne patarimai, o pasmerkimas.
U.buvo kaip buvo.o kažkaip man brautis į namus ir klausinėt ar nematėt katės ką aš žinau. Bet atspausdinau nuotraukas.priklijavom ant trijų stulpų.gal ...
Atsakyti

*** Sėlija, 19 Kov 2020 - 19:47, parašė: As suprantu, kraustymai, duru darinejimai, tai kate turejo buti vienam kambary uzdaryta. tevas paliko, ta islindo. Nezinau, ar imanoma rasti. nebent atsitiktinumo deka. Manau, kad pati nepareis, arba pareis pilvota. bet skelbimus su foto tai galima aut. stoty, ant stulpu pakabint.
Kad sunku sužiūrėt kur ji buvo įlindus,kuriam kapmpe.čia tikras labirintas katėms.
Atsakyti