Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ten turejo buti. Pasiseke du vyrais. Prisiminiau aa norvegas vyras irgi nevalgydavo vakarais. 
Susiskambinau su ex. Pasiimsiu Kyra ant iseiginiu. Ryte tik i darba nubegsiu, porai val. 

Atsakyti

O tai ka valgai 9 val? Ir nuo tokia kuda? 

Atsakyti

Bet tai gerai, kad ir neprisijungiau. Man į senatvę labai tolerancija kažkaip susilpnėjo, tai būčiau ilgai nepritoleravus tokio povo plunksnų ir gyvatės geluonies derinio.

Labai nuliudome. 😳

Atsakyti

Seli, ka valgai 9 val? 

Atsakyti

O tai ka valgai 9 val? Ir nuo tokia kuda? 

8-9.Priedu mesos, bulviu, darzoviu. Uztai pusryciai puse 12. Sian isvis be pusryciu. 

Atsakyti

As taip pripratusi. Jau daug metu. Kazkada dirbau su  kolege, kuri buvo vyresne uz mane. Is veiduko nebuvo grazi, bet figura buvo ideali. Tuo metu jai buvo virs 40. I mano klausima, ka ji daro. Atsake, kad nevalgo nuo sesiu. Tada ir as pradejau taip. Vet pas mane tuo laiku, dar ir biznis klestejo, tai sampanas liejasi laisvai ir tokiu parametru, kaip jos niekada nepasiekiau. 😂😏😳

Atsakyti

8-9.Priedu mesos, bulviu, darzoviu. Uztai pusryciai puse 12. Sian isvis be pusryciu. 

A tai pas mane atvirkciai. Pas mane pusryciai 6-7-8 Kitaip numirciau. 

Atsakyti

*** Sėlija, 19 Kov 2020 - 18:03, parašė: Nezinau kaip Vilnius, cia tai visiems atostogos.
Aš iš Vilniaus..nieko kol nesiunčiam.Atostogos.
Atsakyti

Aį tai nusprendžiau nesinervuot dėl svorio.valgau ką noriu ir kada noru.ir svoris panašus laikosi plius minus.jei tik sugalvoju kūdėt,tik nervuotis pradedu,galvot apie tai daug ir nieko gero vistiek nesigauna.😁

Atsakyti

Savaitė kokia.

prapuls vargšė naminė  žiauriam pasaulyje...

Atsakyti

Pinotija, 19 Kov 2020 - 18:46, parašė: prapuls vargšė naminė žiauriam pasaulyje...
Nevaryk ant sąžinės.einu į paieškas.jau susiruošiau.🙂
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2020 03 19, 18:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72631652" data-time="1584634442"><div><p>Bet tai gerai, kad ir neprisijungiau. Man į senatvę labai tolerancija kažkaip susilpnėjo, tai būčiau ilgai nepritoleravus tokio povo plunksnų ir gyvatės geluonies derinio.</p></div></blockquote><p>Labai nuliudome. 😳</p>

O čia kuri pas mus tokia povinėgyvatė? unsure.gif
Atsakyti