Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu ,bet gi nesukuriam patyčių info biuro.

Atsakyti

Ten, kur uztusuotos pavardes tai dzin. Patycios, kur pavardes paliktos. 

Atsakyti

Bet aš vistiek nesuprantu, ar tai tiesa. Nei savo rate, nei tarp jūsų neturiu rašančių su tokiom klaidom. 

Atsakyti

Bet aš vistiek nesuprantu, ar tai tiesa. Nei savo rate, nei tarp jūsų neturiu rašančių su tokiom klaidom. 

prisimink sena grupe...  :D​ 

Atsakyti

prisimink sena grupe...  :D​ 

Prisimenu tik vieną žmogų gal, bet ir tai, net pusės tokių perlų nebarstė. Gal tu, nebent, daugiau žinai 

Atsakyti

Prisimenu tik vieną žmogų gal, bet ir tai, net pusės tokių perlų nebarstė. Gal tu, nebent, daugiau žinai 

tai turbut ta pati abi pamenam. Nu tokiu tikrai nebarste, bet zodzio vieŠbutis taip ir neismoko parasyti net po daugybes pastabu ir pataisymu. Tai manau, kad ne visiems duota. 

Atsakyti

tai turbut ta pati abi pamenam. Nu tokiu tikrai nebarste, bet zodzio vieŠbutis taip ir neismoko parasyti net po daugybes pastabu ir pataisymu. Tai manau, kad ne visiems duota. 

Dėl to ir manau, kad dabartinės mūsų grupės moterys žiaur gramatnos (aš, čia, nlb gramatnai pasisakiau).

Džiaugiuosi, kad ir mano vaiks rašo ir šneka be klaidų, po tiek metų emigracijoje.

Atsakyti

Pašnekėkit kuri, bo sėdžiu namie ir net laiko turiu. Kur Amadėja?

Atsakyti

Esu aš. Buvo durnas labai savaitgalis... 

Nenorėjau rašyt nieko

Atsakyti

Mes tai gimtadienį atšventėm, dabar kažkoks keistas jausmas, nėra ko laukti, ką planuoti, pirkti. 

Greičiau tas pavasaris, užkniso namie tupėt, o į lauką visai man nesinori žiemą...

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2021 02 08, 11:49)
<p>Mes tai gimtadienį atšventėm, dabar kažkoks keistas jausmas, nėra ko laukti, ką planuoti, pirkti. </p><p>Greičiau tas pavasaris, užkniso namie tupėt, o į lauką visai man nesinori žiemą...</p>

foto gal bus? smile.gif
Atsakyti

foto gal bus? smile.gif

Yra FB 😁

Atsakyti