Och..vel man naujienu nerodo...
LavinaX, 08 Vas 2021 - 11:49, parašė: Mes tai gimtadienį atšventėm, dabar kažkoks keistas jausmas, nėra ko laukti, ką planuoti, pirkti. Greičiau tas pavasaris, užkniso namie tupėt, o į lauką visai man nesinori žiemą...Vasario 14,16,pavasaris,velykos,vasara.o ten tai jau tikrai kažkas pasikeis😀
O tai tu tikrai taip eini iš proto? tai ką jis neigiamų turi išvestų? Drakoniukas jrgi šūdą mala.o gal negabi,nežinau. Bet man svarbu ,kad būtų sveika ir laiminga . Nu mokslininkė nebus,jau supratau.Gal 10 pastabų iš eilės apie neatliktus darbus, viską pavėluoja, o tada vietoj normalaus pažymio 4
Iš patirties sakau,kas nepadarysi nieko. Nori tikėk,nori ne.o patirties turiu daug. Kad ir su auklėtiniais,nu jie yra tokie kokie yra. Nei kas juos perauklėjo,nei privertė mokintis ar dar kas nors. Jei atėjo motyvuotas,lankantis,besidomintis,toks ir bus,o jei ne ,tai lakstyk paskui kiek nori, lakstau,nes tai mano darbas, mano tikslas padaryt viską ,kad jie baigtų mokyklą,bet nei vieno galvos pakeist man nepavyko.
O tai tu tikrai taip eini iš proto? tai ką jis neigiamų turi išvestų?
Drakoniukas jrgi šūdą mala.o gal negabi,nežinau.
Bet man svarbu ,kad būtų sveika ir laiminga .
Nu mokslininkė nebus,jau supratau.
Drakoniukas suda mala, oi, negaliu .. nu bus malunininke
Maniskis 12 metu suda male, nu ir pardavimu vadybininkas, ne taip ir blogai, as gasdinau, kad statybose gruza sluos.. i