Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(LavinaX @ 2021 02 08, 11:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72779515" data-time="1612778124"><div><p>foto gal bus? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Yra FB 😁</p>

Och..vel man naujienu nerodo...
Atsakyti

LavinaX, 08 Vas 2021 - 11:49, parašė: Mes tai gimtadienį atšventėm, dabar kažkoks keistas jausmas, nėra ko laukti, ką planuoti, pirkti. Greičiau tas pavasaris, užkniso namie tupėt, o į lauką visai man nesinori žiemą...
Vasario 14,16,pavasaris,velykos,vasara.o ten tai jau tikrai kažkas pasikeis😀
Atsakyti

Amadėja, tikiuosi, nieko blogo?

Atsakyti

Mokslų vaiko vienos pastabos, nebegaliu aš, nežinau ką daryt...

Atsakyti

Amadėja, tikiuosi, nieko blogo?

Kitjas išsisprendė, o vaiko mokslų bėdos nesisprendžia. 

Atsakyti

O tai tu tikrai taip eini iš proto? tai ką jis neigiamų turi išvestų?

Drakoniukas jrgi šūdą mala.o gal negabi,nežinau.

Bet man svarbu ,kad būtų sveika ir laiminga .

Nu mokslininkė nebus,jau supratau.

Atsakyti

O tai tu tikrai taip eini iš proto? tai ką jis neigiamų turi išvestų? Drakoniukas jrgi šūdą mala.o gal negabi,nežinau. Bet man svarbu ,kad būtų sveika ir laiminga . Nu mokslininkė nebus,jau supratau.
Gal 10 pastabų iš eilės apie neatliktus darbus, viską pavėluoja, o tada vietoj normalaus pažymio 4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 vasario 2021 - 12:41

Kitjas išsisprendė, o vaiko mokslų bėdos nesisprendžia. 

Nusiramink, klausk pas Intemorą, kaip elgtis, ji pedagogė, aš, sorry, ne.

Atsakyti

Iš patirties sakau,kas nepadarysi nieko. Nori tikėk,nori ne.o patirties turiu daug. Kad ir su auklėtiniais,nu jie yra tokie kokie yra. Nei kas juos perauklėjo,nei privertė mokintis ar dar kas nors. Jei atėjo motyvuotas,lankantis,besidomintis,toks ir bus,o jei ne ,tai lakstyk paskui kiek nori, lakstau,nes tai mano darbas, mano tikslas padaryt viską ,kad jie baigtų mokyklą,bet  nei vieno galvos pakeist man nepavyko.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 vasario 2021 - 13:37

Gal 10 pastabų iš eilės apie neatliktus darbus, viską pavėluoja, o tada vietoj normalaus pažymio 4

Nu tai tikrink tuos namu darbus, ka, laiko neturi? 

Atsakyti

O tai tu tikrai taip eini iš proto? tai ką jis neigiamų turi išvestų?

Drakoniukas jrgi šūdą mala.o gal negabi,nežinau.

Bet man svarbu ,kad būtų sveika ir laiminga .

Nu mokslininkė nebus,jau supratau.

Drakoniukas suda mala, oi, negaliu :lol:.. nu bus malunininke :mirksiukas:

Maniskis 12 metu suda male, nu ir pardavimu vadybininkas, ne taip ir blogai, as gasdinau, kad statybose gruza sluos.. i :dry2: 

Atsakyti

Nu tai tikrink tuos namu darbus, ka, laiko neturi? 

Tai aš net ne visada namie  o jam, tarkim reik nusiųst darbą iki 14 val.  Nepadaro to ir tada geriausiu atv. 4.

Atsakyti