Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Intemora @ 2020 04 20, 21:11)
<p>Kad tik tokie keistumai būtų.čia reik išgirst ,kai mes sakom Katinas.iš kart aišku,kad kalbam apie Katiną,o ne apie kažkokį katiną.😁</p>

O kaip dabar. Katinas 1 ir katinas 2 .?
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 04 20, 21:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72648212" data-time="1587403695"><div><p>Žmonės ko tik nepadaro,ko tik neatsitinka,tikrai nesijaučiu aš jokia blogiete.</p></div></blockquote><p>Ne blogiete. Tiesiog atrodo labai labai keista. Net kaime kates ir sunys prie budos vardus turi nuo neatmenamu laiku. biggrin.gif </p>

Man tai neatrodo labai labai keista 🙃 sitoj vietoj isvis nieko blogo ir keisto nematau 😗 o toks kates isvis reaguoja i varda 😌?
Atsakyti

Ne blogiete. Tiesiog atrodo labai labai keista. Net kaime kates ir sunys prie budos vardus turi nuo neatmenamu laiku. :D​ 

Tai Kysa1 ir Kysa 2. :) Vardai vardais, svarbu, kad tik rūpestis būtų. Ir kad abi pasiliktų.  :)​ 

Atsakyti

O neoficialiai vadinčiau Lachudra ir Vargšiukas. :)

Atsakyti

Nainai, 20 Bal 2020 - 21:14, parašė: O kaip dabar. Katinas 1 ir katinas 2 .?
Dabar Katinas ir Katė.arba naujoji ir senoji.
Atsakyti

kumiko, 20 Bal 2020 - 21:18, parašė: Man tai neatrodo labai labai keista 🙃 sitoj vietoj isvis nieko blogo ir keisto nematau 😗 o toks kates isvis reaguoja i varda 😌?
Į kic kic reaguoja Katinas.o Katė tai gal kurčia.🙂 Rimtai,skaičiau,kad būna kurčių.
Atsakyti

Ne blogiete. Tiesiog atrodo labai labai keista. Net kaime kates ir sunys prie budos vardus turi nuo neatmenamu laiku. :D​ 

mano katės vardas Kyska, jau 8 metai taip, atbėga iš toliausiai, išgirdusi, nieko blogo tokiame varde nematau

Atsakyti

Nu, jo Lachudra tai jai tikrai tiktu, tai senei :lol:​ 

Atsakyti

mano katės vardas Kyska, jau 8 metai taip, atbėga iš toliausiai, išgirdusi, nieko blogo tokiame varde nematau

Nu tai Kyska, cia vardas. O Kate, arba Katinas? Nu ne vardai cia.

Atsakyti

Man tai neatrodo labai labai keista 🙃 sitoj vietoj isvis nieko blogo ir keisto nematau 😗 o toks kates isvis reaguoja i varda 😌?

Neatrodo keista, kad kambarine kate vardo neturi?

Atsakyti

Mums vardai.

Atsakyti

Moterys, turiu problemą, per messendžerį gavau bendradarbio žinutę: galeciau apkabinti delnukais tavo uzpakaliuka ir visa visa nakty buciuoti tavo svelnute putyte? 1f618.png

Atsakyti