Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Parašyčiau, kad gaus į snukį už tokias rašliavas. Ir kad įrodymai dėl sekspriekabiavimo yra.

Nežinau kaip kam, bet man nepatiktų gauti tokią žinutę. Dėl daugelio priežasčių. Turėtų atsiprašyti.

man irgi žiauriai nepatinka, susiparinau....nžn ką daryti. dar nėr taip buvę, geriau ir nebūt buvę

o tu vienisa?

ne, turiu vyrą, vaikų...

Atsakyti

Kokiu pagrindu atleisi?

už seksualini priekabiavima

Atsakyti

Kokiu pagrindu?
Nuo kada personalistės gali atleisti?

pati priėmiau, pati ir atleisiu...pas mus taip yra

Atsakyti

man irgi žiauriai nepatinka, susiparinau....nžn ką daryti. dar nėr taip buvę, geriau ir nebūt buvę

ne, turiu vyrą, vaikų...

Na, gal atleisti būtų per daug... Bet pareikalaučiau pasiaiškinimų ir atsiprašymų.

Nu *****, kuiliai, nuvertina moteris iki šliundrų.

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2020 04 20, 21:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72648275" data-time="1587407995"><div><p>Kokiu pagrindu atleisi?</p></div></blockquote><p>už seksualini priekabiavima</p>

DK nėra tokio str. Turėtum žinoti kaip personalistė.
Papildyta:
QUOTE(marco'polo @ 2020 04 20, 21:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72648280" data-time="1587408192"><div><p>Kokiu pagrindu?
Nuo kada personalistės gali atleisti?</p></div></blockquote><p>pati priėmiau, pati ir atleisiu...pas mus taip yra</p>

biggrin.gif nuo kada LT nebegalioja įstatymai biggrin.gif
Atsakyti

DK nėra tokio str. Turėtum žinoti kaip personalistė.
Papildyta:
biggrin.gifnuo kada LT nebegalioja įstatymai biggrin.gif

Šitoj vietoj dzin, kokie straipsniai DK yra, o kokių ne... Yra seksualinis priekabiavimas, už kurį galima bausti...

Atsakyti

Na, gal atleisti būtų per daug... Bet pareikalaučiau pasiaiškinimų ir atsiprašymų.

Nu *****, kuiliai, nuvertina moteris iki šliundrų.

Nu gal, dabar kraujas karštas mano.

Tipo, nieko čia tokio, gyvenam vieną kartą  :blink:  :blink:  :blink:​ užblokavau

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2020 04 20, 21:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72648286" data-time="1587408532"><div><p>DK nėra tokio str. Turėtum žinoti kaip personalistė.
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotraukanuo kada LT nebegalioja įstatymai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Šitoj vietoj dzin, kokie straipsniai DK yra, o kokių ne... Yra seksualinis priekabiavimas, už kurį galima bausti...</p>

Tai yra visa procedūra. Šios sms pagrindu kokiu DK str. vadovaudamasi atleisi? Ir jokių tu teisiu neturi. Tik direktoriaus įsakymu. Nebesvaik
Kokia tu personalistė. Pasiskambink į DI paaiškins procedūrą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 20 balandžio 2020 - 20:56

Tai yra visa procedūra. Šios sms pagrindu kokiu DK str. vadovaudamasi atleisi? Ir jokių tu teisiu neturi. Tik direktoriaus įsakymu. Nebesvaik
Kokia tu personalistė. Pasiskambink į DI paaiškins procedūrą

Таi ir padarysiu procedūrą, jei reiks, DI konsultacijos man tikrai šitoj vietoj nereikia. Direktorius tikrai palaimins, jei tik man pačiai nebus gėda apie tai kalbėti

Iš kitos pusės, yra N plius K kelių

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marco'polo: 20 balandžio 2020 - 21:01
QUOTE(marco'polo @ 2020 04 20, 21:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72648291" data-time="1587408845"><div><p>Tai yra visa procedūra. Šios sms pagrindu kokiu DK str. vadovaudamasi atleisi? Ir jokių tu teisiu neturi. Tik direktoriaus įsakymu. Nebesvaik
Kokia tu personalistė. Pasiskambink į DI paaiškins procedūrą</p></div></blockquote><p>Таi ir padarysiu procedūrą, jei reiks, DI konsultacijos man tikrai šitoj vietoj nereikia. Direktorius tikrai palaimins, jei tik man pačiai nebus gėda apie tai kalbėti</p>

Kokia čia gėda? Parodai sms ir kreipiesi žinai kur reikia . Ir dėl tokios sms pagal statistiką dar neatleido nei vieno, gal tu pirma būsi 😀
Atsakyti

Pinotija, 20 Bal 2020 - 21:39, parašė: Parašyčiau, kad gaus į snukį už tokias rašliavas. Ir kad įrodymai dėl sekspriekabiavimo yra. Nežinau kaip kam, bet man nepatiktų gauti tokią žinutę. Dėl daugelio priežasčių. Turėtų atsiprašyti.
Tai ką tu jam.E,girdž ,greit atsiprašai.😁
Atsakyti

Tai ką tu jam.E,girdž ,greit atsiprašai.😁

aš vistik galvoju, kad jis vartoja kažką, stipraus. negali blaivaus proto žmogus taip rašliavoti...

Atsakyti