Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mokykloj nusirašinėjau.vėliau ne,nes nebuvo jokių ten fizikų.tai sugebėjau pati,mačiau aš tas zagatovkes visas,bet per baili turbūt buvau.labai bijojau.

Atsakyti

Mokykloj nusirašinėjau.vėliau ne,nes nebuvo jokių ten fizikų.tai sugebėjau pati,mačiau aš tas zagatovkes visas,bet per baili turbūt buvau.labai bijojau.

Aik tu, labai gerai, kol pasirasai ta zagatovke, pusiau jau moki. 

Jei neiseis istraukt, tai kazka prisiminsi  :D​ 

Atsakyti

Pas mus vėl sninga, lyg dar to sniego maža būtų.

Atsakyti

Gi pugas sia savaite pranese. Pas mus dar nesninga. 

Atsakyti

Pas mus pagaliau takelį vakar atkapojo. Šiandien vėl vaizdelis panašus, kaip buvo 😡

Atsakyti

as siandien bridau kaip ragana per sniega nepalikdama pedu :) Nu tiksliau palikdama, bet dar nebuvo pedsaku kieme :) Neblogai papustyta, gerai, kad sniegas purus, nes butu laiptines durys sunkiai atsidare :)

Atsakyti

Gi pugas sia savaite pranese. Pas mus dar nesninga. 

Sėlija, tu net neįsivaizduoji, kiek to sniego. Kieme sukasta prie tvoros, tai man iki juosmens. Nežinau, kada tiek mačiau.

Atsakyti

as siandien bridau kaip ragana per sniega nepalikdama pedu :) Nu tiksliau palikdama, bet dar nebuvo pedsaku kieme :) Neblogai papustyta, gerai, kad sniegas purus, nes butu laiptines durys sunkiai atsidare :)

Kristij, o tavo dabartinė gyvenama vieta Vilniuje, ar kur nuošaliau?

Atsakyti

Sėlija, tu net neįsivaizduoji, kiek to sniego. Kieme sukasta prie tvoros, tai man iki juosmens. Nežinau, kada tiek mačiau.

Ir visą dieną snigt žada.... nežinau.

Mb vakar į ravą įčiuožė. Tik trečias džipas iš bandžiusių ištraukė..

Atsakyti

Kristij, o tavo dabartinė gyvenama vieta Vilniuje, ar kur nuošaliau?

Vilniuje nuosaliau :D

Atsakyti

Vilniuje nuosaliau :D

Gal ne taip suformulavau, ne centre, turėjau raumeny :D​ 

Atsakyti

nu uz kokio kilometriuko miesto pabaiga...

Atsakyti