Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai jei yr tas antspauduotas lapas, tai zagatovke po juo pakisi ir po biski nurasai ant lapo. 

Nebuvo ka nurasyti, viska ispresti turedavai pats, kruva uzduociu. Nebent TSKP istorija, filosofija ir pn, teorinius kosmarus. Man jie kosmariausi kosmarai, geriau 100 uzdaviniu, nei 1 filosofijos traktatas. :D negabi as jiems.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 08 vasario 2021 - 22:05

https://www.delfi.lt/gyvenimas/meile/psichologe-surase-27-klausimus-vyrui-kuriuos-butinai-turetu-uzduoti-moteris-pries-pasakydama-taip.d?id=86422387 

reikia martelei parodyti, tegu iskamantineja  saviski, kol dar turi grazaus laiko  :D

Atsakyti

Nebuvo ka nurasyti, viska ispresti turedavai pats, kruva uzduociu. Nebent TSKP istorija, filosofija ir pn, teorinius kosmarus. Man jie kosmariausi kosmarai, geriau 100 uzdaviniu, nei 1 filosofijos traktatas. :D negabi as jiems.  

Nu neee, teorinius galima iskalt, nusirasyt, is ant stalo stovincios programos ismastyt. Jau uzdaviniai tai ne man... 

Atsakyti
Zagatovkės buvo gerai, ale kai su pirmais nuleki laikyt egzo su pasiruoštom zagatovkėm, o dėstytojas ištraukia antspauduotus lapus, tai ir infarktas gali ištikt nuo netikėtumo. Bet kai po to supratingai ima skaityt laikraštį, ta belieka atsipalaiduoti ir susikaupti nusirašymui nuo zagatovkių lapų.
Atsakyti

Oi, mirsiu, Drakoniukas fb susikure motinos pavarde :lol:​ 

Rimtai? :D​  Jau tas drakoniukas.

Atsakyti

nu... dievaz velniu prisveites vaiks :D​ 

Atsakyti

nu... dievaz velniu prisveites vaiks :D​ 

Tuoj ir bernų susiras. Bus atkeršyta už Intemoros mamos vargus. :)​ 

Atsakyti

Koks  drakoniukas ,  ciela  Drakoniene. :laugh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 08 vasario 2021 - 22:46

Mano vaikis yra  zveju forume uz teva pasireiskes, gal pirmokas ar antrokas buvo.  Tevas atsitrauke nuo kompo trumpam, sunelis  atsisedo i jo vieta ir pratese teksta  apie  savo reikalus - kazka apie Hari Poteri ir  kompiuterinius zaidimus,  ir paspaude atsakyti.   :) 

https://www.youtube....annel=3sDoodles

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 08 vasario 2021 - 23:03

*** Sėlija, 08 Vas 2021 - 21:23, parašė: Oi, mirsiu, Drakoniukas fb susikure motinos pavarde :lol:
Mačiau.sako,kad policija nepagautų ir nepasodintų į kalėjimą,nes vaikams negalima fb turėt.🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 vasario 2021 - 23:34

savaitė, 08 Vas 2021 - 21:33, parašė: Pritariu, mergaites gerokai lengviau, nei vaikus. :D
Mano mama tau nepritartų. Brolį mama ramybėj paliko.tai ir problemų neturėjo. Neišaugo galvažudys😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 vasario 2021 - 23:14

Madam pareis veliau, 08 Vas 2021 - 21:45, parašė: Mums gyvenimas šio malonumo nesuteikė. Bet didžiuojos, užauginusi sūnų. Intemor, pavydėk bišk.
A ko čia man pavydėt. O tu neturi dukros;aš visas tris😀.
Atsakyti