Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Fėja, ciuckio foto įdėk, labai įspūdingas jis.

Pas mane JI. PrincĖssa 😄😄😄

Atsakyti

Tai kad duotuoju momentu yra dejuotojų ir be manęs, tai aš jau nesireiškiu, galėjai pastebėt biggrin.gif
Va, tik vyras man dejavo, įstrigęs kelyje į darbą. Liepiau tylėt, džiaugtis žiema ir kraustytis prie darbo 2 min pėškom ir dar į pirmą aukštą, bo senatvė čia pat biggrin.gif

Dar pridek  poliklinika su ligonine, sitie daiGtai irgi turi buti po ranka. :D

kazko neleidzia man daugybinio citavimo, kas per do....

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 09, 11:01)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Madam pareis veliau" data-cid="72780188" data-time="1612861177"> Aš prisimenu, kai per sniegus su maža Toyota grūdausi, arba kaip į sodo kalną su lengvąja važiavau. Po to nusispjoviau, nusipirkau darbinį krokodilą. Kad ir nemandras jis, ale patikimas.</blockquote> Na, aš tai bijau po to kai vasara nuo kelio sugebėjau nuskrist. Dabar vos slysteli ir man jau neok.... brrrr.

Pas mus tai zieminiu padangu nera, todel stovi mano boruzele prie namu nejudinama antra diena, nes gyvenu kalnuotoje vietoveje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2021 02 09, 11:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72780226" data-time="1612862803"><div><p>Tai kad duotuoju momentu yra dejuotojų ir be manęs, tai aš jau nesireiškiu, galėjai pastebėt vartotojo įkelta nuotrauka
Va, tik vyras man dejavo, įstrigęs kelyje į darbą. Liepiau tylėt, džiaugtis žiema ir kraustytis prie darbo 2 min pėškom ir dar į pirmą aukštą, bo senatvė čia pat vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dar pridek  poliklinika su ligonine, sitie daiGtai irgi turi buti po ranka. biggrin.gif
</p><p></p><p>kazko neleidzia man daugybinio citavimo, kas per do....
</p>

o aš senoj versijoj ir kompe, tai man viską leidžia biggrin.gif
Tik keistai tas citatas įkelia.
Atsakyti

Man tai tos nenormalios žiemos patikdavo visai 😃

Oj, vaikysteje kaifuodavom iki ausu sniege budami,  kuo daugiau to sniego, tuo geriau. Jaunysteje irgi ne tas rupejo. Senatve jau man, labai  priklausau nuo oru, saltis, tamsa ir karstis man peilis. :D

Atsakyti

Va, čia kai buvo šilčiau, dar kai remontas vyko. Laukia, kada eis į lauką. Visada nori užsikabaroti, kur šilčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 09 vasario 2021 - 11:37

Vai vai, koks grožis.

Atsakyti

Siandien taip elegantiskai sninga....  :wub:

Karscio niekad nemegau, o ant senatves tai peiliu peilis. Ir visai saltis nemaiso. 

Smagiai pusto ir pas mus. 

Atsakyti

Pas mane JI. PrincĖssa 😄😄😄

maniske tai Princesita Kukurūza :D​ 

Atsakyti

O va taip miegasi, kai vyksta pamokos, pas vyresnėlę kambary. Labai gerai migdo, o dar gali pasikast tarp numestų ryzų, tai kaifų kaifas.

Atsakyti

Dar jinai Smailiasnapė, Vaikonas - Išdykonas, Paukštelis, Knysliukė, Piktukė, Meiliukė, Snapius, Varlonas, Gražuola, mano Meilė, Leliūnas, Vaikutis :wub:​ 

Atsakyti

Dar jinai Smailiasnapė, Vaikonas - Išdykonas, Paukštelis, Knysliukė, Piktukė, Meiliukė, Snapius, Varlonas, Gražuola, mano Meilė, Leliūnas, Vaikutis :wub:​ 

Seubas. Ir kaip vaiks vardą atrenka po tų nesąmonių? :D​ 

Atsakyti