Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Atsakyti

Oj, kaip surikiuoti pagal komandą. :)​ O kur trečia? 

Atsakyti

Elegantiškai sninga, ar ne? :D  Gerai dar, kad sniegas lengvas ir purus.

Šiandien mačiau kaip elegantiškai įstrigęs kaimynas su žemadugne auto, ties posūkiu. :)​ 

Pas mus šiandien pravažiavo traktorius- valytuvas, tai elegantiškai sustūmė tokią barikadą ties mūsų išvažiavimu ir px, ten toliau atseit jūsų reikalas. Ačiū, kad nors kelią nuvalė. O mane "išleido" mb su sniego kastuvu. :) 

Atsakyti

Dą tas didesnis sėdž su lašais akių suvarvintais. Nžn, kas čia gavosi, jie abu vieno dydžio.

Atsakyti

Oj, kaip surikiuoti pagal komandą. :)​ O kur trečia? 

Miega.

Atsakyti

Elegantiškai sninga, ar ne? :D  Gerai dar, kad sniegas lengvas ir purus.

Šiandien mačiau kaip elegantiškai įstrigęs kaimynas su žemadugne auto, ties posūkiu. :)​ 

Pas mus šiandien pravažiavo traktorius- valytuvas, tai elegantiškai sustūmė tokią barikadą ties mūsų išvažiavimu ir px, ten toliau atseit jūsų reikalas. Ačiū, kad nors kelią nuvalė. O mane "išleido" mb su sniego kastuvu. :)

Mano raudonąjį šnd pilkom druskom nupylė...

Atsakyti

Seubas. Ir kaip vaiks vardą atrenka po tų nesąmonių? :D​ 

Isgirdusi VAIKAS, iskart suklusta :D​ 

Atsakyti

Isgirdusi VAIKAS, iskart suklusta :D​ 

Protinga tada. :)​ 

Atsakyti

Labiausiai nemėgstu lapkričio ir gruodžio. Tada tamsiausia, niūriausia, purviniausia, gamta plikiausia, diena trumpiausia... jau persiritus į kitus metus dienos ilgyn, pavasario nuojauta artyn  :D 

O apskritai - tai žiemos juk neišeliminuosi iš metų kalendoriaus, vietoj jos nebus pavasaris ar vasara. Tai jeigu jau ji vis tiek yra - tai tikrai renkuosi žiemą baltą, o ne pilkai purviną 🙈

Atsakyti

Labiausiai nemėgstu lapkričio ir gruodžio. Tada tamsiausia, niūriausia, purviniausia, gamta plikiausia, diena trumpiausia... jau persiritus į kitus metus dienos ilgyn, pavasario nuojauta artyn  :D

O apskritai - tai žiemos juk neišeliminuosi iš metų kalendoriaus, vietoj jos nebus pavasaris ar vasara. Tai jeigu jau ji vis tiek yra - tai tikrai renkuosi žiemą baltą, o ne pilkai purviną 🙈

Tik tiek, kad ir ta "balta" žiema turi savo neprivalumų. Va, tujas, kaimynai išpjovė, nes nulūžo, sesuo su savo mašina, kur ant žemės sėdėt reikia, iki namo neprivažiuoja :D​ 

Atsakyti

O man tai kovas ir balandis labai prailgsta. Teoriskai pavasaris, ziema jau nusibodus, o vis  neatsyla... 

Atsakyti

O man tai kovas ir balandis labai prailgsta. Teoriskai pavasaris, ziema jau nusibodus, o vis  neatsyla... 

Balandžio mėn. būna labai gražūs kartais, su visais gamtos suvešėjimais.

Man kovas būna nemalonus, beveik visada su šaltais vėjais ir nenuspėjamas.

Atsakyti