Oj, kaip surikiuoti pagal komandą. O kur trečia?
Elegantiškai sninga, ar ne? Gerai dar, kad sniegas lengvas ir purus.
Šiandien mačiau kaip elegantiškai įstrigęs kaimynas su žemadugne auto, ties posūkiu.
Pas mus šiandien pravažiavo traktorius- valytuvas, tai elegantiškai sustūmė tokią barikadą ties mūsų išvažiavimu ir px, ten toliau atseit jūsų reikalas. Ačiū, kad nors kelią nuvalė. O mane "išleido" mb su sniego kastuvu.
Dą tas didesnis sėdž su lašais akių suvarvintais. Nžn, kas čia gavosi, jie abu vieno dydžio.
Oj, kaip surikiuoti pagal komandą.
O kur trečia?
Miega.
Elegantiškai sninga, ar ne?
Gerai dar, kad sniegas lengvas ir purus.
Šiandien mačiau kaip elegantiškai įstrigęs kaimynas su žemadugne auto, ties posūkiu.
Pas mus šiandien pravažiavo traktorius- valytuvas, tai elegantiškai sustūmė tokią barikadą ties mūsų išvažiavimu ir px, ten toliau atseit jūsų reikalas. Ačiū, kad nors kelią nuvalė. O mane "išleido" mb su sniego kastuvu.
Mano raudonąjį šnd pilkom druskom nupylė...
Seubas. Ir kaip vaiks vardą atrenka po tų nesąmonių?
Isgirdusi VAIKAS, iskart suklusta
Isgirdusi VAIKAS, iskart suklusta
Protinga tada.
Labiausiai nemėgstu lapkričio ir gruodžio. Tada tamsiausia, niūriausia, purviniausia, gamta plikiausia, diena trumpiausia... jau persiritus į kitus metus dienos ilgyn, pavasario nuojauta artyn
O apskritai - tai žiemos juk neišeliminuosi iš metų kalendoriaus, vietoj jos nebus pavasaris ar vasara. Tai jeigu jau ji vis tiek yra - tai tikrai renkuosi žiemą baltą, o ne pilkai purviną 🙈
Labiausiai nemėgstu lapkričio ir gruodžio. Tada tamsiausia, niūriausia, purviniausia, gamta plikiausia, diena trumpiausia... jau persiritus į kitus metus dienos ilgyn, pavasario nuojauta artyn
O apskritai - tai žiemos juk neišeliminuosi iš metų kalendoriaus, vietoj jos nebus pavasaris ar vasara. Tai jeigu jau ji vis tiek yra - tai tikrai renkuosi žiemą baltą, o ne pilkai purviną 🙈
Tik tiek, kad ir ta "balta" žiema turi savo neprivalumų. Va, tujas, kaimynai išpjovė, nes nulūžo, sesuo su savo mašina, kur ant žemės sėdėt reikia, iki namo neprivažiuoja
O man tai kovas ir balandis labai prailgsta. Teoriskai pavasaris, ziema jau nusibodus, o vis neatsyla...
O man tai kovas ir balandis labai prailgsta. Teoriskai pavasaris, ziema jau nusibodus, o vis neatsyla...
Balandžio mėn. būna labai gražūs kartais, su visais gamtos suvešėjimais.
Man kovas būna nemalonus, beveik visada su šaltais vėjais ir nenuspėjamas.