Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mama pasiėmė.igrūdau visgi.kažkaip man per daug jau buvo.tik ant šnarpščiaus pasirašė😃 Jis beprotiškai gražus.

Klausiau todėl, kad jau anksčiau supratau, kad Šnarpščiaus pas tave jau nėra. Nuojauta. :)​ 

Atsakyti

Maniškis nespės visko per tas atostogas padaryt jaučiu... o gal

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 vasario 2021 - 13:20

Maniškės per atostogas atostogaus😃

Reik žemių važiuot pirkt.persodint tą fikusą,ir kokių pagaliukų gal prismaigstyt.🙈

Ir sugalvok man taip...

Kai buvo maža,kartą pastebėjau,kad puzlės dėžėj,kad knisas,po to šovė mintis,kad tuoj tuoj,tai vis spėjau pačiupti ir nunešt kur reikia😃

Atsakyti

Na  pas mano vaiką minimum 6 darbai skoloj (praėję padarymo terminai). Ir dar jaučiu kažko nežinau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 vasario 2021 - 13:21

Ko jau čia nespėt, kasdien po darbą arba du padaryt gali. Arba gali žaist visas atostogas, kaip sudėliosi, taip bus.

Atsakyti

Klausiau todėl, kad jau anksčiau supratau, kad Šnarpščiaus pas tave jau nėra. Nuojauta. :)​ 

As maniau, kas Snarpscius mylimiausias... 

Atsakyti

Maniškis nespės visko per tas atostogas padaryt jaučiu... o gal

Per 9 dienas nespes????? 

Atsakyti

Maniškės per atostogas atostogaus😃

Reik žemių važiuot pirkt.persodint tą fikusą,ir kokių pagaliukų gal prismaigstyt.🙈

Ir sugalvok man taip...

Kai buvo maža,kartą pastebėjau,kad puzlės dėžėj,kad knisas,po to šovė mintis,kad tuoj tuoj,tai vis spėjau pačiupti ir nunešt kur reikia😃

dantu krapstukus zmones kaisioja. Daug. 

Atsakyti

*** Sėlija, 12 Vas 2021 - 13:44, parašė: As maniau, kas Snarpscius mylimiausias...
Nu ne man vienai.🤩
Atsakyti

Nu ne man vienai.🤩

O tai ko būtent Šnarpščių atidavei? 

Ir ar jam bute gerai? Juk jis yra vaikščiojantis katinas? O dabar dar ir be draugijos.Liūdna turėtų būt.

Atsakyti

Gyvuna, kuri myliu, neatiduociau niekam. 

Atsakyti

Gyvuna, kuri myliu, neatiduociau niekam. 

Aš taip pat. Ir dzin būtų visi spaudimai iš kitų pusės.

Atsakyti