Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

MB mano ciūcės nenorėjo. Metus laiko taip šaltokai laikėsi, bet ciūcia palenkė jo širdį taip, kad dabar labai geri draugai ir bučkį duoda net 😄 

Atsakyti

Pinotija, 12 Vas 2021 - 15:17, parašė: Muiliniesi? :D​ Viskas aišku.
Puiku😃 Tiesiog nesiplėtosiu.nes žinau kuo tai baigiasi.😃 Vistiek neišeis išaiškint,kad nesu kupranugaris.😃
Atsakyti

Puiku😃 Tiesiog nesiplėtosiu.nes žinau kuo tai baigiasi.😃 Vistiek neišeis išaiškint,kad nesu kupranugaris.😃

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Turiu kauliuką ir aš. Norisi pasipasakot, bet gausiu velnių, tai gal patylėt...  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu neišeitų, tikrai. Būtų odisėja, ilga.

Truputį bandžiau paprovokuot. Bet tu jau patyręs vilkas. :) 

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Kas čia tave taip prajuokino? Žodis "kupranugaris"? Na tikrai, keistas žodis kažkoks, sudurtinis, ar ne? :D​ 

Atsakyti

O vaikui tai bent 3užduotys fizinio. Su tom nžn...

Atsakyti

Kas čia tave taip prajuokino? Žodis "kupranugaris"? Na tikrai, keistas žodis kažkoks, sudurtinis, ar ne? :D​ 

Situacija 

Atsakyti

Turiu kauliuką ir aš. Norisi pasipasakot, bet gausiu velnių, tai gal patylėt...  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:​ 

A labai bartume?

Valentinkė pirty MVV? 

(😄😄😄)

Atsakyti

A labai bartume?

Valentinkė pirty MVV? 

(😄😄😄)

:bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Noriu rytoj kepti pyragą. Na tokį, kad būtų skanus ir nepavargčiau  :) . Gal kuri iš savo kulinarinio paveldo pasidalintumėt  :4u: 

Atsakyti

Noriu rytoj kepti pyragą. Na tokį, kad būtų skanus ir nepavargčiau  :) . Gal kuri iš savo kulinarinio paveldo pasidalintumėt  :4u:

obuolinis

Atsakyti