Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai aš irgi. Nes mano senbernis tai neturės vaikų turbūt. O jei turės kada nors, tai aš būsiu sukriošus, koks ten džiaugsmas :)​ Sėlijai greičiausiai šviečiasi, iš dukros.

Tu tikrai turėsi ir būsi turbo močiutė

Atsakyti

Jokiu ypatingu pasaliniu poveikiu tas skiepas neturi. Tokius, kaip ir visi eiliniai skiepai. Tai nesuprantu, kuo mes turejom tiket, arba netiket. 

Atsakyti

Nenoriu ir nenorėsiu.
Galit ir vėl sakyt, kad man bile ginčytis.
Aš tikrai dažnai jaučiuosi nutolusi nuo statistinės daugumos įvairiose srityse.

Bet tu tikrai keista :D Atbula visame kame :D​ 

Atsakyti

Tai aš irgi. Nes mano senbernis tai neturės vaikų turbūt. O jei turės kada nors, tai aš būsiu sukriošus, koks ten džiaugsmas :)​ Sėlijai greičiausiai šviečiasi, iš dukros.

Kas cia zino. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 02 13, 22:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72783305" data-time="1613247464"><div><p>Nenoriu ir nenorėsiu.
Galit ir vėl sakyt, kad man bile ginčytis.
Aš tikrai dažnai jaučiuosi nutolusi nuo statistinės daugumos įvairiose srityse.</p></div></blockquote><p>Bet tu tikrai keista biggrin.gif Atbula visame kame biggrin.gif​ </p>

Labai keista ar tik šiek tiek? biggrin.gif
Nu ką jau dabar padarysiu, jau visam gyvenimui tokia. Bet kad man vienodai - keista ar ne keista kažkam atrodau...
Atsakyti

Ka jus cia stradalinat is anksto, vyrai, kaip ir moterys, vieni anksti prisidaro vaiku, kiti gerokai veliau.  Lyg jusiskiams  butu jau virs 50-ies.  :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 13 vasario 2021 - 22:33

Tai nuo visu skiepu temperaturos daznai buna, ko cia netiket? Net sunis kai paskiepija, perspeja, kad gali pakilt, tai kas cia naujo? 

Nu aš irgi nustebau. 

Čia man didelė naujiena, kad Rialina mus taip apšvietė. Čia toks išskirtinis požymis, kad mes net nepatikėjom 😄😄😄

Atsakyti

nu ką aš žinau, kodėl nenorėjot tikėt biggrin.gif. Visokių ten informacijos tikrumo įrodymų norėjot biggrin.gif

Yra vakcinų oficialūs aprašai. Ne to dar prirašyta.

Atsakyti

O kai paskaitai bile kokio vaistuko anotacija, tai supranti, kad geriau butum neskaites, bo jau melejonas baisiu dalyku  uz kampo tyko, ta tabletuke prarijus :D​ 

Atsakyti

Nu kaip, vienas paima žaislą, kitas bando paimti tą patį iš jo rankų, ir kai neduoda, pradeda klykt 😁

Aš turiu nufotkijus pirmą susipykimą dėl žaislo savo mažėlės su didžiąja. Kaip mažoji pirmą kartą NEDAVĖ sesei žaislo. Kaip ji klykė paraudus, o sesė apakus stovi. Bet irgi nenorėjo atiduot. Tipo paklyksi ir nustosi 😄

Atsakyti

O kai paskaitai bile kokio vaistuko anotacija, tai supranti, kad geriau butum neskaites, bo jau melejonas baisiu dalyku  uz kampo tyko, ta tabletuke prarijus :D​ 

Tai va. Ir tikrai tikiu, kad gali taip nutikti. Tikimės geriausio, jei reikia, gydomės ir baigta.

Tie Pinot antibai, tai jau įsivaizduoju, kiek baisumų prirašyta. Nu bet reik tai reik.

Čia tiki ir netiki tai tik antivakseriai, plokščiažemiai dar daug kuo tiki ir netiki... 

Atsakyti

Viskas ok bus. Po paros praeina

O tu skiepijaisi, žinai iš patirties, kad po paros praeina?

Atsakyti