Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tai šįkart apie pirtis gal 🤣

Nu stebėsim, seksim 😄

Atsakyti

O mes su MB gavom dovanų nuo savo Valentinės mažėlės 😄

Technologijoms gamino dėžutę, ten pridėjo iškarpytų širdučių, laiškučių mažų, 2 € (😄😄😄) ir saldainiukų kokosinių rutuliukų 👌

Atsakyti

O dukra turi draugą?

Pažįstamos dukra draugavo daug metų su vaikinu, išsiskyrė, susipažino su kitu ir po pusmečio pastojo. Ir ne vieną tokią istoriją žinau, kai draugauja ilgai ir nieko, nei vestuvių, nei vaikų, o po skyrybų kitoj pažinty viskas labai greit įvyksta.

Turi ilgameti, kartu gyvena ir ruosiasi teketi. 

Atsakyti

Pas mus matyt,  per mazai sniego,  todel sninga riebiais kasniais taip, kad gretimo namo nesimato.  :wub:  :) 

Atsakyti

Pas mus matyt,  per mazai sniego,  todel sninga riebiais kasniais taip, kad gretimo namo nesimato.  :wub:  :) 

pas mane irgi..nors jau lyg nustojo. Tai net nezinau, eit i miska vaiksciot ar neit...o jei vel medziai ims luzinet... o as tai su ausinuku vaikstau, net negirdeciau :)

Atsakyti

Linkiu, kad da pasnigtų. Pas mus nuo namo siauras takiukas, o kur sukrauta - man iki kaklo. Tikiuosi, iki Joninių nutirps.

Atsakyti

krustij, nėr gal ant tiek šlapias tas sniegas dabar. Gal nelūžinės.

Atsakyti

Linkiu, kad da pasnigtų. Pas mus nuo namo siauras takiukas, o kur sukrauta - man iki kaklo. Tikiuosi, iki Joninių nutirps.

Ir kodel gi  tokie širdingi linkejimai???  :laugh:    Pas jus ten Kaune,  matau, nesninga, tai neraudok :P bet tuoj pasnigs. :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 14 vasario 2021 - 11:34

krustij, nėr gal ant tiek šlapias tas sniegas dabar. Gal nelūžinės.

bet pilna miske nulinkusiu medziu...gal tiek tetruksta... :)

Atsakyti

Ir kodel gi  tokie širdingi linkejimai???  :laugh:    Pas jus ten Kaune,  matau, nesninga, tai neraudok :P

Oj, Savaitite, pas mus jau tiek to gėrio, ka nepaspėju moterų iš grovių tąsyt. Diedų netąsau, bo yr pasakę lb gerų žodžių. Čia kabutėse.

Atsakyti

Oj, Savaitite, pas mus jau tiek to gėrio, ka nepaspėju moterų iš grovių tąsyt. Diedų netąsau, bo yr pasakę lb gerų žodžių. Čia kabutėse.

Oi, Madamite, nejau lyginsimes sniego kiekiais ir gerais darbais dabartĖs? :D 

Atsakyti

Eina jis šikt. Mb į namą nuvažiavo, tai kaskart kol atsikasa....

Atsakyti