Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu kaip ne.vistiek reik kažkur įlįst,surast siūlo galą.ant lėkštutės gi nieks neatneša.

Bet ,jei man būtų kas nors įdomu ir žinočiau kaip surast,tai ir surasčiau.

Atsakyti

Aj, o tai kas vyras ne draugams nerodo?
Rodo viesai 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylu mylu: 15 vasario 2021 - 00:58

Rodo viesai 😉

Tai, jei rodo, koks skirtumas tada, kad profilio foto jį užtaginus.

Aj, bet ištryniau 😃

Atsakyti

Buvo ir vardas, ir pavarde didziojo sunaus 😉 Buk atsargesne, kai tokiais dalykais uzsiimi. 

O jei tu apie diedo varda, tai jis "pritagintas" ten kur sakiau, kur laikai mazaji iskelus ant ranku 🙂

Jus cia kaip ant lekstutes ir esat. Savo noru 😀

Tai ka, dvi mokytojos fronta liko laikyt. Alkoholikes 😀

Atsakyti

Ir piktintis viešai čia nėr man ko.

Gera pastaba.

Atsakyti

Apsigalvojau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2021 - 01:11

Kas tau su tuo gerimu? Madam vis kaltini, mane... Kiek zinau, tai ner skaudi tema tavo seimoj. Kodel tuoj puolimas? Ar tai yra geriausia gynyba? 

Aš tai jau nelabai ir dėmesį kreipiu, te kaltina. Apie tamstą negaliu nieko pasakyt - sena narė, ar nauja, man viskas tinka, juolab, kad nauji žmonės įneša savotiško šarmo čia.

Atsakyti

Aj, o tai kas vyras ne draugams nerodo?

Man tavo vyrą vis "išmeta" kaip pasiūlymą į draugus, nors su tavim nesam fb draugės. Keistokai...

Atsakyti

Tai ir diagnoziu ar menulio faziu nustatinet nereiketu gal ka?

L ir ja zinantys supras apie ka kalba.

Ir nariu pilnu vardu nerasau samoningai po ano karto, nes yra ka istinka isterija, nes pvz. dergtis yra norma, bet tai daryt nepasislepus uz nicko - drasos nelieka. Fu 😒 

Laukiu Fejos moralo 😀

Oj, kaip malIOnu 🌹

Pamaniau ir vėl vardų čia pažersi 😄

Nebus moralų. Turbūt 😄

Bo tingiu.

Atsakyti

Pvz.mane kraupina, kad visokios kirpėjos net negalvoja prasitestuot, nors siūlo, prašo.

Bet jeigu jos sėdėjo visą tą laiką namie. Tik parduotuvė - namai, jaučiasi žmogus sveikas. Kam testuotis, jei nenori?

Aš testo irgi nenorėjau, kai pasiųlė, kad testuosimės kas 7-10 dienų. Man būtų buvę 2 kartus testuotis iki kito skiepo. 

Atsakyti

Dar nervuoja, kad nesiskiepija kas galėtų, nes dėl to šitam š ilgsi dar sėdėsim, o tie triūsikų reikalai yra asmeniniai, kurie neturi jokios visuotinės reikšmės. 

Nulis absoliutus.

Bet kiek galima apie tą ligą. Neįdomu.

O va toks gyvenimo būdas keistas, jau visai kas kita 😎

Atsakyti

Dėl ko anksti rašiau...Taigi atsikėliau, užsiplikinau košę ir išlėkiau....bėgiot. Taip, teisingai perskaitėte. Supratau, kad jaunystėj tai drąsi buvau, daba visur traška, braška, dar atrodo, ka dieds su garstyčių spalvos ploščium už kiekvieno medžio stovi. Vyras sakė, pirks didelį šunį, aš užprieštaravau, bet gal tegul perka, gal nuo tų ploščių apsaugos.

Tai va, pajuokinau jus iš pat ryto.

Atsakyti