Aaa, tai prasirges, sake? O pazyma parode? Tiesa, pati sakei, kad tie saugus gali nesioti kitiems. Tai va, vel susumovei.
Zo, kai tu aukliauji per karantina nesitestavus, tai viskas ok. O kai kirpejos nenori, tai jau ne ok.
Aaa, tai prasirges, sake? O pazyma parode? Tiesa, pati sakei, kad tie saugus gali nesioti kitiems. Tai va, vel susumovei.
Zo, kai tu aukliauji per karantina nesitestavus, tai viskas ok. O kai kirpejos nenori, tai jau ne ok.
Nes joms siūlo tirtis, prašo jų.
O, kiek aš aukliauju, tai arba prasirgę, arba praktiškai pasiskiepyję.
Amadėja, tu iš tų, kur nori, kad visi kiti laikydamiesi taisyklių išspręstų viruso ir suvaržymų problemą. Tokia dorovės policija kitų atžvilgiu. Greita pasmerkti kitus, bet ne save. Vat tave užkniso ribojimai ir na, kas tau draus elgtis kitaip. O va kitiems tai nu nu nu...
Va va, butent. Ir negalima pareikst nuomones. Bent man 😀
Nes joms siūlo tirtis, prašo jų.
O, kiek aš aukliauju, tai arba prasirgę, arba praktiškai pasiskiepyję.
O tu tuose karantino ribojimuose sau prašymo SĖDĖTI NAMUOSE, NEKONTAKTUOTISKIRTINGIEMS NAMŲ ŪKIAMS neįskaitei? Aišku, kai nesilaikai pati, tai nepiktina.
Tu tik gydytojų ar slaugos namų senolių vaikus prižiūri?
Amadėja*, 15 Vas 2021 - 00:07, parašė: *****. Gerai tu čia paklausei 😃 Nenoriu aš čia perdaug plėstis. Tiesiog galima gi net ir trise daug visko veikti ir be sekso. Net pasitaiko kartais, kad žmonėms tiesiog pirtis patinka 😃 Ypač kai karantinas. Kai iš kažkur turi tuos antikūnius, o vistiek nieko negalima.Palauk,tai pasikviesim per karantiną kažkokį trečią,nes gal mes sekso nedarysim ir todėl neapsikrėsim? Pats laikas, aišku, susirinkt "tiesiog pirtininkams "
O tu tuose karantino ribojimuose sau prašymo SĖDĖTI NAMUOSE, NEKONTAKTUOTISKIRTINGIEMS NAMŲ ŪKIAMS neįskaitei? Aišku, kai nesilaikai pati, tai nepiktina.
Tu tik gydytojų ar slaugos namų senolių vaikus prižiūri?
Viena mama gydytoja, bet jie prasirgę ir taip, kita šeima prasirgus visa, tik duktė dvyliktokė neišlenda iš poliklinikų, nors jau praėjo arti 2mėn, o dar pas vienus tete farmacininkas, tai gavo skiepą. Tik tiek.